bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс до Дня Європейських Мов
18.08.2011

Конкурс присвячено 10-річчю з дня проголошення Дня Європейських Мов.

Головною метою конкурсу є популяризація вивчення іноземних мов серед молоді; диверсифікація спектру вивчення мов з метою збільшення багатомовності та міжкультурного взаєморозуміння.

До участі запрошуються учителі, вихователі загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, а також викладачі коледжів, технікумів та професійних ліцеїв, керівники гуртків центрів позашкільної освіти.

УМОВИ КОНКУРСУ

 

  1. На розгляд приймаються авторські методичні розробки уроків та виховних заходів.
  2. Рекомендований обсяг розробки — до 10 сторінок А4.
  3. Матеріали можна надсилати в електронному вигляді на адресу конкурсу: [email protected] , або звичайною поштою на CD на адресу: 25006, Кіровоград, вул. Декабристів, 18, КОМ ГО «Європа – наш дім»).
  4. Конкурсні роботи приймаються тільки в рекомендованому форматі (.doc).
  5. Останній термін подання конкурсних робіт 20.09.2011.
  6. Роботи не рецензуються і не повертаються.
  7. Учасники Конкурсу гарантують дотримання авторських прав щодо надісланих на Конкурс робіт та несуть особисту відповідальність у разі виникнення правових суперечок.
  8. Результати конкурсу будуть оприлюднені до 7 жовтня 2011 р. та надруковані у збірнику, присвяченому Дню Європейських Мов.
  9. Усі роботи будуть розміщені на блозі, присвяченому Дню Європейських Мов
     

Чекаємо Ваші роботи до 20 вересня 2011 року за адресою: 25006, м. Кіровоград, вул. Декабристів 18 або за електронною адресою [email protected]

Результати конкурсу будуть оприлюднені до 7 жовтня 2011 р. та надруковані у збірнику, присвяченому Дню Європейських Мов.

Блог проекту 

Кіровоградська обласна молодіжна громадська організація заснована у 2010 році, пріоритети діяльності: європейська інтеграція України та освітні проекти.

Контакти

Коментарі

Галина Бєлоногіна   4609 днів тому   #  

Прикро, що організатори досі не дали раду тим 100 роботам, що вчасно отримали, і вже два місяці не можуть підвести підсумки конкурсу.

Звісно, що могли виникнути будь-які обставини, але навіщо ж так все втаємничувати? Чому організатори уникають можливості хоч якось поінформувати учасників про причини затримки?
і навіщо взагалі такі конкурси?

  •   Пiдписатися на новi
Маргарита Калюжна   4607 днів тому   #  

Шановна Галина Вікторівна!
Анонс до проведення Скайп-конференції, де буде оголошено переможців конкурсу, розміщено за посиланням http://edlkirovograd.blogspot.com/2011/12/blog-post.html
Програма конференції відправлена кожному учаснику конкурсу.
З повагою, Маргарита Калюжна

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.