bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартував конкурс “Рівні можливості: Найкращий роботодавець 2011”
17.08.2011

Рівне партнерство жінок та чоловіків на робочому місці вигідне для Вашого бізнесу. Щиро запрошуємо Вас узяти участь у конкурсі у «Рівні можливості: найкращий роботодавець 2011»!

Офіційними організаторами конкурсу є проектом Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» та Міністерство України у справах сім’ї, молоді і спорту. Конкурс проводиться за підтримки Міністерства соціальної політики, Міжнародної Організації Праці та Європейської Бізнес Асоціації.

Як узяти участь у конкурсі?

Зайдіть на сайт www.rivnist.in.ua та заповніть анкету, необхідну для розгляду Вашої організації як кандидата. Зробити це потрібно до 30 вересня 2011 р., 18:00.

Серед основних критеріїв конкурсу: забезпечення рівної оплати праці, можливість для поєднання роботи та сім’ї, захист від дискримінації та сексуальних домагань, рівні можливості для професійного росту.

Якщо у ваші компанії, незалежно від її розміру, є приклади таких практик, будь ласка розкажіть про них, взявши участь у конкурсі.

На переможців чекають відзнаки під час урочистої церемонії нагородження за участю представників органів влади, провідних бізнес-компаній та ЗМІ.

На переможців у кожній категорії чекає:

Запрошення на урочисту церемонію вручення нагород 10 листопада 2011 р. у Києві. Статуетка «Рівні можливості: найкращий роботодавець 2011».

Короткий фільм про компанію переможця. Урочиста вечеря із Послом Європейського союзу та Міністром Персональний сертифікат, підписаний міністрами. Вивіску для зовнішнього використання на будівлі компанії. Згадки в пресі та в усіх прес-релізах. Участь в урочистій церемонії вручення нагород у 2011 році.

Річне членство у Європейській Бізнес Асоціації Спеціальний приз кожному учаснику – комплект ексклюзивних електронних журналів Reputation Intelligence (за 2010-2011 роки) від компанії «Reputation Capital» Спеціальний приз – безкоштовний семінар з побудови ефективної команди для працівників компанії переможця.

Щоденно прицює гаряча лінія з надання додаткової інформації аплікантам 044 496 34 84.

Контакти

  • Тетяна Пінська
  • Проект ЄС “Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент”
  • [email protected]
  • http://rivnist.in.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.