bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безпекова школа молодих лідерів
20.07.2011

ВГО «Молодий Народний Рух» за підтримки Центру інформації та документації НАТО в Україні оголошує відбір учасників на «Безпекову школу молодих лідерів», яка відбуватиметься 11-14-го серпня 2011 року поблизу Коблево.

Для участі у школі необхідно до 1-го серпня надіслати на адресу організаторів [email protected] есе на тему «Безпека України очима молоді». Участь у школі є безкоштовною. Організатори також забезпечують проживання та харчування учасників.

Організатори ставлять для себе за мету звернути увагу молоді на проблематику національної безпеки та визначити погляди прогресивної української молоді щодо питань національної безпеки України у XXI столітті.

Участь у безпековій школі можуть брати учні старших класів (9-11) та студенти молодших курсів ВНЗ усіх рівнів акредитації. Роботи мають бути у вигляді творів есе, написаних 14-м шрифтом Times New Roman, і по обсягу не перевищувати 1-1,5 сторінки. Вітаються додатки (копії фото, документів, статей, інше).

Тематика творів:

  • Що є для мене національна безпека. o Україна й колективні системи безпеки.
  • Роль України у підтриманні регіональної безпеки.
  • Чи здатна Україна самостійно забезпечити свою безпеку?
  • Як я розумію поняття «європейська безпека».

Роботи потрібно надіслати, не пізніше 1-го серпня, на електронну адресу: [email protected]. В роботі також потрібно вказати дату народження, адресу, навчальний заклад, контактний телефон та e-mail конкурсанта. Переможці конкурсу будуть визначені та оголошені 3 серпня 2011 року.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: +380975102303 (Олексій Захарченко) E-mail: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.