bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дослідження рівня використання ІКТ громадою м.Івано-Франківська
18.07.2011

Громадська організація «Агентство з розвитку приватної ініціативи» в рамках проекту «Забезпечення участі громадськості міста Івано-Франківська у формуванні муніципальної політики», що виконується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, проводить закупівлю послуг (запит цінових пропозицій) з проведення соціологічного дослідження щодо рівня використання інформаційних технологій громадою міста Івано-Франківська.

Об’єктом соціологічного дослідження є рівень та готовність використання інформаційно-комунікаційних технологій (зокрема Інтернету) мешканцями та суб’єктами господарювання м. Івано-Франківська.

Термін проведення дослідження – до 20 серпня 2011 року.

Термін подання аналітичного звіту за результатами дослідження – 31 серпня 2011 року.

До участі у закупівлі запрошуються юридичні особи та фізичні особи-підприємці., що надають послуги з проведення соціологічних досліджень.

Охочих взяти участь просимо до 1 серпня 2011 року надіслати на електронну адресу [email protected] цінові пропозиції із зазначенням ціни на послуги, пропонованої вибірки для проведення репрезентативного дослідження, методів дослідження, досвіду виконання соціологічних досліджень та контактної інформації.

У випадку виникнення питань просимо звертатися за адресою [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.