bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на проведення аналітичного дослідження
05.07.2011

Проект «Місцевий економічний розвиток міст України», що впроваджується Федерацією канадських муніципалітетів за фінансової підтримки Канадського агенства з міжнародного розвитку в рамках реалізації компоненту проекту «Місцевий економічний розвиток: планування та послуги» запрошує надати свою пропозицію на проведення аналітичного дослідження з питань методів та інструментів фінансування місцевого економічного розвитку.

Проект «Місцевий економічний розвиток міст України» (тут і надалі - проект МЕРМ) спрямований на створення сприятливого клімату для економічного розвитку в Україні та зміцнення демократії і має на меті покращити умови, можливості економічного розвитку завдяки ефективному врядуванню, яке відповідає інтересам громадян та бізнес-спільноти при активній, дієвій підтримці з боку органів державної влади.

Дослідження має на меті здійснити аналіз нормативно-правової бази України та кращого вітчизняного та міжнародного досвіду, пов’язаного з управлінням державними та місцевими фінансами для впровадження діяльності з місцевого економічного розвитку, а саме:

  • Проаналізувати відповідні звіти, дослідження та інформаційні матеріали про поточний стан фінансування місцевого економічного розвитку міст в Україні та зробити перелік таких матеріалів, що містить короткий огляд та бібліографію.
  • Провести оцінку існуючих бюджетних (державних) та позабюджетних (приватних) методів та інструментів фінансування місцевого економічного розвитку в Україні, що широко застосовуються для:

    -Розвитку та підвищення активності бізнес-середовища o Утримання, реконструкції та модернізації комунальної та інженерної інфраструктури

    - Залучення фінансових інвестицій містами
     
  • Зробити порівняльний аналіз (скласти перелік, надати опис та провести SWOT-аналіз) та обгрунтування пріоритетності перспективних методів та моделей державного та приватного фінансування напрямів
  • Підготувати звіт щодо проведеного дослідження з питань методів та інструментів фінансування місцевого економічного розвитку, що містить висновки та рекомендації за результатами проведеного аналізу, які можуть бути враховані при формуванні та реалізації стратегій місцевого економічного розвитку міст-партнерів проекту МЕРМ, а також при формуванні рекомендацій Асоціації міст України для членів асоціації.
  • Провести круглий стіл з метою презентації та обговорення результатів дослідження з питань методів та інструментів фінансування місцевого економічного розвитку для представників центральних органів виконавчої влади, Асоціації міст України та інших зацікавлених сторін.

Технічне завдання на проведення дослідження додається.

У разі Вашої зацікавленості, будь-ласка, надішліть пропозиції українською або англійською мовою із детальним описом виконання роботи, графіком виконання роботи та пропонованим бюджетом із обов’язковим зазначенням загальної суми витрат (з урахуванням ПДВ) та коротким описом вашої організації.

Пропозиції приймаються до 18:00 14 липня 2011 року за факсом 044 207-12-83 або електронною поштою на адресу [email protected], або за адресою: Проект «Місцевий економічний розвиток міст України», вул.Щекавицька, 30/39, оф.27, м. Київ, 04071.

У випадку виникнення додаткових питань та/або уточнення інформації звертайтесь будь-ласка за тел.: 044 207 12 82, контактна особа – Черниш Олег.

Детальна інформація щодо умов участі у конкурсі на сайті проекту.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.