bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інженерна премія Mondialogo
30.08.2008

В рамках конкурсу студенти інженерно-технічних спеціальностей із різних країн світу повинні сформувати міжнародні команди, що складаються з представників двох різних університетів: один - з розвиненої, інший - з країни, що розвивається.

Учасникам надається можливість пошуку інформації один про одного через інтернет-портал Mondialogo, який надалі виконуватиме функцію віртуального бюро з обміну інформацією між групами.

Мета проекту - заохочення співпраці і діалогу між народами різних країн і культур, а також спільної роботи по спільних проектах представників різних континентів. Ця співпраця націлена на розвиток взаєморозуміння, толерантності і дружби між народами різних культур, віросповідань і мов.

Проекти можуть стосуватися енергетики, водопостачання, водоочистки, утилізації відходів, медичного обслуговування, харчування, гігієни, обміну інформацією і т.і.

Міжнародне жюрі вивчить пропозиції кандидатів і винесе ухвалу про присудження премій, які будуть вручені на урочистій церемонії нагородження в 2009 році.
Для фінансування проектних пропозицій створений призовий фонд, який на даний момент налічує 300 тисяч євро.

Ініціатива включає також шкільний конкурс "Мондіалого" і багатомовний інтернет-портал http://www.mondialogo.org/1.html?&L=0

Студенти інженерно-технічних спеціальностей, що бажають взяти участь в конкурсі, можуть реєструватися на www.mondialogo.org до 31 жовтня 2008 року.

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.