bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Торги на закупівлю послуг операційного дослідження
01.07.2011

Всеукраїнська благодійна організація “Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД” (далі – «Мережа») оголошує конкурсні торги на закупівлю послуг операційного дослідження щодо діяльності проектів, які забезпечують АРТ, діагностику та контрольоване лікування туберкульозу у ВІЛ-інфікованих пацієнтів.

Джерело фінансування закупівлі – Дана закупівля здійснюється на виконання бюджетної лінії 14.5.1. «Операційне дослідження в рамках Цілі 2 Проекту «Розширення комплексного догляду і лікування для ЛЖВ та забезпечення рівноцінного доступу до послуг для СІН та представників інших уразливих груп» в рамках проекту 6 раунду «Підтримка профілактики ВІЛ/СНІДу, лікування та догляд для найуразливіших груп населення в Україні», що фінансується Глобальним Фондом для боротьби зі СНІД, туберкульозом та малярією.

Термін постачання товарів, виконання робіт, надання послуг Кінцевий термін виконання робіт – до 15 грудня 2011 р.

Очікуваний результат робіт та послуг

  1. Дослідницький протокол.
  2. Технічний звіт про хід дослідження і дотримання вибірки.
  3. Аналітичний звіт, який має містити аналіз результатів за всіма шістьма дослідницькими завданнями; висновками та рекомендаціями. Звіт має бути поданий у роздрукованому вигляді та в електронному форматі.
  4. Резюме дослідження з основними висновками та рекомендаціями.
  5. Частотний розподіл відповідей респондентів та масив даних в форматі SPSS.
  6. Презентація (з використанням шаблону Мережі) з основними результатами дослідження та рекомендаціями у форматі PowerPoint (в електронному форматі).

Обов’язкові технічні вимоги до товару/послуги та обов’язкові документи, які підтверджують відповідність технічним вимогам

Повну версію оголошення та додаткові документи можна отримати на веб-сайті Мережі або надіславши листа електронною поштою на адресу [email protected] (контактна особа - Тамара Александрова).

На конкурсні торги на закупівлю послуг мають подаватися наступні документи (п’ять друкованих примірників та електронний носій, на якому записані нижче вказані документи):

  1. Тендерна пропозиція, форма якої доступна на веб-сайті http://www.network.org.ua/tenders/ та додається до тендерного оголошення. У межах конкурсу передбачено окремі форми заявок для фізичної особи-підприємця та юридичної особи. Тендерна пропозиція має включати детальний опис методології операційного дослідження.
  2. Поетапний план-графік виконання робіт (формат додається до тендерного оголошення; види діяльності мають бути поділені на окремі етапи (кількість етапів, вказаних у шаблоні орієнтовна); кожний етап має містити назву).
  3. Детальний бюджет із зазначенням вартості одиниць робіт (етапи в бюджеті мають співпадати з етапами в плані-графіку робіт).
  4. Резюме основних виконавців проекту.
  5. Рекомендаційні листи від попередніх замовників досліджень.
  6. Копії Свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи або фізичної особи-підприємця/Свідоцтва платника ПДВ (при умові реєстрації платником ПДВ)/Свідоцтва про сплату єдиного податку.
  7. Юридичні документи (свідоцтва про реєстрацію; статут та/або довідки про включення до ЄДРПОУ).

Посадові особи замовника, уповноважені здійснювати зв’язок з учасниками Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (044) 467-75-67 (внутрішній номер 618), контактна особа: Александрова Тамара (звертайтеся також через електронну пошту [email protected]).

Порядок отримання Тендерної документації

Форму Тендерної пропозиції можна отримати, надіславши запит на електронну адресу [email protected] або на веб-сайті Мережі. Комерційні пропозиції надсилайте у друкованому вигляді та на електронному носії (CD диск): на адресу ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» вул. Межигірська, 87- Б, м. Київ, 04080, (з приміткою для Александрової Тамари).

Правила оформлення тендерної пропозиції учасника:

  1. 1. Учасники мають подавати пропозиції у письмовому вигляді та на електронному носії особисто або поштою.
  2. Всі копії будь-яких документів, що включаються в тендерну пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом учасника, а якщо учасником є юридична особа, то печаткою та підписом уповноваженої особи. До тендерної пропозиції повинні додаватись документи, які посвідчують право такої уповноваженої особи підписувати тендерну пропозицію (наказ про призначення керівника або довіреність).

  3. Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.

  4. Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй тендерній пропозиції несе учасник.

  5. Строк дії тендерної пропозиції повинен становити не менше 60 календарних днів з дати розкриття тендерних пропозицій. Якщо строк не зазначений, то вважатиметься, що строк такої тендерної пропозиції складає 60 днів.

  6. Тендерна пропозиція має бути отримана Мережею у конверті форматом А4, який на лініях склеювання має бути промаркований печаткою учасника у декількох місцях, аби виключити можливість несанкціонованого ознайомлення із вмістом конверту до настання дати розкриття Мережею тендерних пропозицій. Якщо конверт, що містить тендерну пропозицію, не оформлений, не запечатаний та не промаркований належний чином, то в такому разі такий конверт не приймається.

  7. У разі, якщо тендерна пропозиція надійшла після спливу кінцевого терміну приймання тендерних пропозицій, то конверт з такою тендерною пропозицією не розкривається і повертається Мережею на адресу відправника.

  8. До участі у оцінці тендерних пропозицій Комітетом із затвердження закупівлі допускаються тендерні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього Оголошення та формі Тендерної пропозиції.

Тендерні пропозиції приймаються за адресою: Україна, 04080, м. Київ, вул. Межигірська, 87-Б, під’їзд 1, поверх 2.

Приймання пропозицій, які подаються учасниками особисто, здійснюється з 9:30 - 18:00 (по 22 липня 2011 року – 9:30-15:00) за київським часом.

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників: «22» липня 2011 року, до 15:00 за київським часом.

Розкриття тендерних пропозицій учасників торгів відбудеться: «22» липня 2011 року, о 16:00 за київським часом за адресою: Україна, 04080, м. Київ, вул. Межигірська, 87-Б.

До участі у процедурі розкриття тендерних пропозицій запрошуються всі учасники, які подали тендерні пропозиції, або їх уповноважені представники. Відсутність учасника або його уповноваженого представника під час процедури розкриття тендерних пропозицій не є підставою для відмови в розкритті чи розгляді тендерної пропозиції.

Найбільш економічно вигідна тендерна пропозиція визначається Комітетом із затвердження закупівлі Мережі серед тендерних пропозицій, які відповідають умовам цього Оголошення та умовам Тендерної пропозиції, згідно критеріїв оцінки, які зазначені у Тендерній пропозиції.

Визначення переможця даної процедури закупівлі відбудеться протягом 10 (десяти) робочих днів з дати відкриття тендерних пропозицій з можливістю подовження цього строку за необхідності письмового уточнення інформації, яка міститься у тендерних пропозиціях, не більше ніж на 3 (три) дні.

Результати процедури закупівлі буде повідомлено всім учасникам не пізніше 5 (п’яти) днів з дати прийняття рішення про визначення переможця шляхом оприлюднення на веб-сайті Мережі та шляхом надсилання відповідних повідомлень учасникам тендеру поштою або електронною поштою.

Переможцю процедури закупівлі упродовж 3 (трьох) днів, з моменту визначення його переможцем, буде надіслане електронною поштою письмове повідомлення про акцепт його пропозиції.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.