bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

EnergyCamp оголошує змагання знавців сонячної енергетики на “Трипільському колі”
01.07.2011

EnergyCamp на фестивалі “Трипільське Коло” розпочнеться в п’ятницю, 1 липня – і компанда Greencubator-а рада вітати ентузіастів та профі відновлюваної енергетики та сталого розвитку, які на 2 дні зберуться біля Ржищева в енергетичному таборі, що живиться від сонячних батарей і доброго настрою учасників!

Ми також раді оголосити про ще один конкурс серед знавців відновлюваної енергетики, під час якого ви можете виграти поїздку на першу в Україні і найбільшу в СНД сонячну електростанцію. Наші партнери і спонсори EnergyCamp, компанія Activ Solar запрошує до цього змагання, і організовує призову поїздку для переможця. Що потрібно для участі? Просто надішліть на адресу [email protected] свої відповіді на 3 запитання:

  • Що є обмеженням для сонячної енергетики?
  • Які переваги сонячної фотовольтаїчної електростанції в Криму порівняно з іншими видами генерації енергії з відновлюваних джерел?
  • Яка різниця між фотоелектричною і сонячно-термальною енергетикою?

Відповіді учасників змагання приймаються до 12:00 2 липня, переможця плануємо оголосити о 13:30! І ми також запрошуємо любителів майструвати до змагання “сонячних хакерів”: конкурс на швидкісне складання геліоколектора за підтримки ще одного нашого партнера – компанії “Атмосфера”.

Що ще чекає учасників EnergyCamp, на додачу до конкурсів і дружнього спілкування? Це цікаві доповідачі, які без краваток говоритимуть про можливості відновлюваної енергетики і сталого розвитку для українських громад і громадян.

Андрій Зінченко з Greencubator-а розповість, як малі інвестиції усувають бар’єри для відновлюваної енергетики в громадах. Гжегож Гайда з Міжнародної Фінансової Корпорації розкаже, як енергоефективність житла створює можливості для сталого розвитку. Амбіційний проект встановлення фотомодулів на приватному будинку з отриманням зеленого тарифа представить Віталій Давій з “Fuel Alternative”. А Юрій Фаворський з Інституту відновлюваної енергетики говоритиме про “зелений тариф” як новий центр доходів для традиційного бізнесу.

Доктор Йоган Хартер, виконавчий директор Activ Solar розповість, що сонячна енергетика означає для інновацій та розвитку регіонів (і оголосить переможця конкурсу знавців сонячної енергетики!). Джон МакКі-Квін з Jaspen Capital аналізуватиме, чи є перспектива “зелених” IPO в Україні, а Станіслав Шум поділиться історією створення “зелених” номерів “Інвестгазети” і ”Дела”.

Про екологічне будівництво і де його варто застосовувати говоритиме Андрій Бобровицький з “Хати Бобрів”, колеги з Національного екологічного центру України запропонують шляхи до підвищення ефективності Енергетичної стратегії України, а команда Greencubator-а представить бачення майбутнього EnergyCamp на 2012-13 роки.

Це ще не всі цікаві доповідачі, детальну програму і координати місця проведення дивіться тут  – і до зустрічі на EnergyCamp!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.