bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошується старт проекту The Spirit Of Kindness Award
10.12.2008

Громадський рух Революція Доброти оголошує про старт проекту The Spirit Of Kindness Award.

У кожній компанії є люди, які неймовірні. Вони приходять на роботу, забувають про власні проблеми і допомагають іншим відчути себе важливими. Часто вони навіть і не підозрюють, що ставляться до оточуючих за Золотим Правилом: стався до інших так, як хотів би, щоби ставилися до тебе.

Тому кожному українцю дається можливість повідомити про таких людей. Країна повинна знати тих, хто по-справжньому намагається змінити ситуацію в країні гарними вчинками, а не словами!

Кожен громадянин країни може номінувати будь-яку людину, яка намагається зробити життя оточуючих краще (наприклад, касир у супермаркеті, який завжди гідно обслуговує покупців, співробітник пошти, прибиральниця, викладач у школі та інш.). Кожен номінант отримає листа з подякою, а ті, кого номінують найбільша кількість мешканців країни - будуть запрошені на спеціальний урочистий захід, де буде вручатися нагорода за доброту - The Spirit Of Kindness Award.

Мета цього проекту - підвищити рівень обслуговування в країні. Підтримайте можливість визнати тих, хто робить наше життя кращим! Номінувати людину можна відвідавши ресурс www.dobrota.in.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.