bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Олександр Марченко: «Чоловіки дуже добре навчаються батьківству один в одного» (+АУДІО)
21.10.2014

Колиска суспільства – аж ніяк не держава. Затишний дім і любляча родина – ось, що приводить у світ громадських лідерів і людей із могутнім творчим потенціалом. На жаль, Україна десятиліттями займає перші позиції по невтішній статистиці: третє місце в Європі за кількістю розлучень, шокуюча кількість неповних сімей – кожна п’ята дитина пережила розлучення батьків, а в 90% випадків синів і дочок виховує мати-одиначка.

Рік від року цифри трохи коливаються, та масштаб трагедії очевидний – сьогодні в Україні простіше відшукати сім’ї неповні та покалічені, ані ж ті, де дитина отримує всебічне піклування та любов від обох батьків.

Говорячи про здорову й упевнену в собі дитину, президент МГО «Міжнародний Центр Батьківства» Олександр Марченко підняв питання емоційної та духовної присутності батька в родині, вказав на необхідність зміни історично вкоріненої моделі батьківства та важливості всебічного залучення тата до виховання нащадків. Він прийшов до висновку, що саме відповідальний підхід свідомого батька до виховання дитини, закладає підвалини здорового суспільства, міцної нації, потенціалу для розвитку і процвітання всієї країни.

Все просто і водночас складно – все починається з сім’ї, родини, з нас. 

Alternative content

скачати на Cpod.Co

Спілкувалася Марія Курбатова

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.