bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Запрошуємо на PRоГОн   

У дитинстві, гостюючи в бабусі, я часто гралася з іншими дітлахами на прогоні. Це був не лише наш власний світ, у який ми потрапляли, покидаючи своє подвір’я, а й своєрідний майданчик для комунікації. На ньому кожен із нас розповідав про себе, ділився досвідом, спостереженнями, планами на майбутнє; вчився чути та підтримувати інших; навіть торкалися глобальних тем і вирішували як врятувати людство (адже в 2000 році обіцяли кінець світу;)). Ми були всі різними, але завжди знаходили порозуміння. Хай і звучить занадто гучно, але ми були злагодженою та прогресивною командою, яка зорганізувалася завдяки прогону.



Працюючи від нещодавна в ГУРТі, виникла думка, що саме такого «прогону» й не вистачає українському третьому сектору. Не вистачає майданчика, на якому будівельники українського громадянського суспільства замість того, щоби задовольняти свої власні інтереси або ж успішно діяти в підпіллі, почали дослухатися та діяти в інтересах громади, відкрито розповідати про себе, ділитися успішними практиками, взаємодіяти.

Сподіваємося, таким інструментом і стане віртуальний PRоГОн, на якому читачі ГУРТа зможуть познайомитися ближче з неурядовими організаціями України, дізнатися, чи корисна їхня діяльність для громади, спостерігати за діалогом у напрямках органи влади – ОГС – громада тощо.

На жаль, деякі громадські організації не мають можливості для того, щоби інформувати про себе, а деякі – бажання. Та все це «лікується». Якщо прагнете бути успішними – «народиться» бажання. А можливості? Їх тьма. Йти в громаду й спілкуватися наочно або ж заочно – за допомогою ЗМІ, блогів, відповідних ресурсів, власного сайту. І не забувайте, звісно ж, про PRоГОн, на якому ми вас завжди будемо раді бачити.

Наступного тижня вийде перший випуск PRоГОну. Долучайтеся! Пишіть у цьому блогозаписі про кого б Ви хотіли дізнатися більше, чий досвід Вам цікавий?

До речі, PRоГОн – це PR Громадських Організацій. Як зауважила Богдана Стельмах у своїй публікації, Public Relations – «зв’язки з громадськістю» – ніщо інше як поінформування суспільства про свою діяльність, а отже – механізм формування іміджу та запорука успіху.

Інформуймо про себе та будьмо успішними! Welcome to PRоГОн!

Інфографіка: Алла Журавель

Коментарі

Євгенія Кравченко   4602 дні тому   #  

Наступного тижня PRоГОн завітає до Польсько-української фундації співпраці ПАУСІ та поспілкується зі Святославом Павлюком - заступником виконавчого директора.
Якщо хочете щось дізнатися про ПАУСІ, їхню діяльність, успішні практики тощо, лишайте питання в коментарях до цього блогозапису)) Відповіді на них обов"язково дізнаємося))

  •   Пiдписатися на новi
Леся Ярошeнко   4597 днів тому   #  

Ми запрошуємося! Приходьте до Українського форуму благодійників. Усе розкажемо й покажемо. До речі, офіс - через стінку з ПАУСІ, тож удруге шукати не доведеться. Чекаємо!

  •   Пiдписатися на новi
Євгенія Кравченко   4597 днів тому   #  

Обов"язково завітаємо;)
У ПАУСІ були вчора)))

  •   Пiдписатися на новi
Євгенія Кравченко   4595 днів тому   #  

Наступного тижня PRоГОн завітає до Українського форуму благодійників;)

А поки пропонуємо Вам познайомитися ближче з Фундацією ПАУСІ https://gurt.org.ua/articles/11727/ :)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.