bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Куди піти під час фестивалю Docudays UA   

Друзі, до вашої уваги найцікавіші події, в яких вам пропонують взяти участь правозахисні організації. Приходьте на фестиваль Docudays UA отримуйте задоволення від життя, наших заходів та неймовірних фільмів, які можна побачити тільки один раз на рік! Місце проведення фестивалю: Київ, Будинок кіно (вул. Саксаганського, 6). Фестиваль триватиме з 23 по 29 березня.

Акції під час відкриття фестивалю:

Ви знаєте що таке права людини? Тоді приходьте за подарунками!

Під час відкриття Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA (23 березня 2012 року) пройде унікальна акція!

Ви отримаєте змогу написати ВЛАСНЕ визначення прав людини, і поділитися ним з усіма відвідувачами фестивалю! Всі визначення будуть розміщені на сайті фестивалю та найпопулярнішому сайті українських правозахисних організацій www.helsinki.org.ua

Автор найцікавішого визначення отримає від Української Гельсінської спілки з прав людини приємний подарунок!

Акція стартує 23 березня 2012 року о 18 год!



Квест для відвідувачів фестивалю Docudays UA

Фестивать Docudays UA – це місце, де можна заробити чудовий подарунок завдяки власному розуму та знанням в сфері прав людини!

Як це зробити? Просто приходьте на відкриття фестивалю (18 год. 23 березня)! Ми вас знайдемо і запропонуємо змагання, в якому переможе найрозумніший!

Участь у квесті – індивідуальна.



Акція діє протягом усього фестивалю

Побажання омбудсмену від українців

На Міжнародному фестивалі документального кіно про права людини Docudays UA стартує акція «Напиши побажання омбудсмену».

Кожен бажаючий зможе написати свою пораду та настанову уповноваженому з прав людини. А Українська Гельсінська спілка з прав людини зобов’язується передати всі ваші послання безпосередньо йому (їй) у руки.

За рік ми проведемо моніторинг, і подивимось, чи дослухалась народних побажань омбудсмен.

Приєднуйтесь до акції, і можливо, саме ви зміните ситуацію з правами людини в країні на краще!



Круглий стіл «Чи має шанс авторитаризм в Україні»

27 березня 2012 року о 14:00 в Блакитній вітальні Будинку кіно (м. Київ, вул. Саксаганського, 6) в рамках фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA відбудеться круглий стіл на тему «Чи має шанс авторитаризм в Україні».

Україна скочується до авторитаризму, стверджують представники Міжнародної правозахисної організації Freedom House та Гельсінської комісії США. Ознаками цього є зосередження значної маси владних повноважень навколо глави держави та використання державного примусу у різних сферах суспільного і політичного життя стосовно власних громадян

Чи погоджуються з цим вітчизняні експерти? Що робити громадянському суспільству, аби убезпечити країну від запровадження антидемократичного режиму правління? Про це під час круглого столу розмірковуватимуть представники правозахисних організацій, журналісти, громадські діячі та всі, хто цікавиться цією тематикою.



Початок кампанії “Будяк року 2012”

28 березня 2012 року о 17 год. 30 хв. просто перед Червоною залою будинку кіно правозахисники з Української Гельсінської спілки з прав людини посадять будяки. Саме ці колючі рослини потім дістануться найбільшим порушникам прав людини в країні в рамках Антипремії “Будяк року”.

Деталі про Антипремію тут: http://helsinki.org.ua/index.php?r=a1b14

Приходьте і зробіть свій прогноз - кому дістанеться “Золотий Будяк-2012”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.