bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз


+ Пiдписатися

Ініціативну громаду — у громадську раду #14 «МВС і Багіров»   

Ініціативну громаду — у громадську раду #14 «МВС і Багіров»

Київ, 25.05.2011

Як вам, сподіваюсь, відомо, я є членом Громадської ради при МВС України, Головою якої було обрано Багірова Едуарда Садиховича, представника МГО «Міжнародна Ліга захисту прав громадян України», Секретарем — Свєнтицького Володимира Чеславовича, а заступниками Голови — Євдокимова Валерія Олександровича, Сухорукова Андрія Олександровича та Захарченка Михайла Миколайовича. Окрім того, всі перелічені вище особи увійшли до складу Правління.

На сьогоднішній день, відбулося вже п’ять засідань нашої ради, було схвалено Положення про Громадську раду, та відправлено його на підпис Міністру внутрішніх справ України Могильову.

На останніх зборах, що були 31 березня, Громадською радою було дано доручення Правлінню, створювати комісії по напрямкам роботи, але наскільки мені відомо, на сьогодення, вони ще ні разу не збирались. У всякому разі, у нашу офіційну емейл розсилку ніякої інформації про це не надходило.

Я, як і інші члени Громадської ради, висловлювали Багірову своє бажання отримати копії протоколів засідань Ради, при чому, як в телефонній розмові, як на особистий емейл Голови, так і в розсилці. Проте, всі ці прохання були проігноровані. Така цікавість до протоколів була обумовлена тим, що їх електронні версії, які надсилались членам Ради, були не повними, складеними досить не професійно та з неточностями. Тому і хотілось побачити їх підписані паперові варіанти.

Щоб таки отримати документи по Громадській раді, та завдяки набранню чинності Закону України «Про доступ до публічної інформації», мною, 10 травня було надіслано два інформаційні запити на ім’я Могильова та Багірова, з проханням надати в п’ятиденний строк всі матеріали починаючи з протоколів ініціативної групи з підготовки установчих зборів, та завершуючи протоколами зборів Громадської ради.

Коли терміни, передбачені законом на надання відповіді на інформаційний запит, вийшли, я знову написав про це в нашу офіційну розсилку. Зі сторони Голови відповіді не послідувало, проте його заступник Михайло Захарченко, що також є заступником виконавчого директора ГО «Блок Віталія Кличка», активно відстоював бездіяльність Багірова.

І от, лише сьогодні, я отримав відповідь з Міністерства внутрішніх справ України, за підписом керівника Служби Міністра Мажана О. Г., про часткове задоволення мого інформаційного запиту. А в частині, в якій відмовили, було перенаправлено запит на Голову Громадської ради Багірова Едуарда Садиховича.

Всі отримані документи публікую за посиланням: http://www.bogdanovich.org.ua/1165

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi


Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.