bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

7 додатків для самовдосконалення та покращення життя
05.06.2024

У наш час, коли смартфони стали нашими невід’ємними супутниками, ми маємо доступ до безлічі інструментів для саморозвитку та покращення життя, які буквально вміщаються у долоні. Завдяки безлічі мобільних додатків кожен може знайти те, що допоможе йому досягти своїх цілей. У цій статті ми розглянемо сім застосунків, які допоможуть вам стати більш гармонійними. 

 

NeuroNation 

NeuroNation створено у співпраці з провідними науковими інститутами з використанням найсучасніших досягнень когнітивної психології та нейронауки. Цей додаток дозволяє прокачати пам’ять, увагу та логічне мислення. 

 

Lumosity 

З цим застосунком можна ставати розумнішим щодня. Регулярні тренування, як і в роботі з NeuroNation, допоможуть покращити пам’ять, увагу, логічне мислення та інші важливі когнітивні навички. 

 

Duolingo  

Duolingo – це чудовий інструмент для вивчення мов, який підходить для людей будь-якого віку та рівня підготовки. Завдяки своїм інтерактивним урокам, контролю за часом та гейміфікації Duolingo робить вивчення мови цікавим та ефективним. 

 

Babbel 

Цей популярний додаток пропонує інтерактивні уроки, які допоможуть швидко та легко опанувати нову мову. 

 

HabitBull 

З цим застосунком можна ефективно змінювати своє життя. Сервіс пропонує інструменти для створення нових звичок, відстеження їх виконання та мотивації до досягнення цілей. 

 

Headspace 

Це застосунок для медитації, який допомагає користувачам розслабитися, знизити стрес і покращити сон. Він пропонує різноманітні керовані медитації, а також курси, спрямовані на розвиток конкретних навичок, таких як уважність і співчуття. 

 

Forest

Це застосунок продуктивності, який допомагає користувачам зосередитися на роботі, блокуючи відволікаючі фактори, такі як соціальні мережі та веб-сайти. Чудовий варіант для користувачів, які борються з прокрастинацією або яким важко зосередитися на завданні. 

 

Нагадуємо, що ГУРТ приймає заявки від громадських організацій на проведення цифрових заходів Meet and Code 2024.  

Можливо, у рамках такого заходу ви розробите свій власний застосунок та поділитеся ним з усією Україною і світом. 

Про те, як узяти участь у конкурсі, ДІЗНАВАЙТЕСЯ ТУТ

 

Авторка: Марія Мартинюк, волонтерка, м. Бердянськ 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.