bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як знайти роботу молодому спеціалісту?
07.02.2011

Ви - студент, випускник ВНЗ, молодий спеціаліст і шукаєте роботу?

Команда SIFE Львівського національно університету імені Івана Франка представляє до вашої уваги проект «Job_Co», який спрямований на знаходження шляхів часткового вирішення проблеми безробіття.

Основна мета даного проекту – надання молоді, студентам, випускникам ВНЗ реальних можливостей для пошуку роботи і працевлаштування. Соціально-економічна ситуація в Україні, наслідки світової фінансово-економічної кризи безсумнівно справляють свій негативний вплив на ринок праці. Але існують і інші проблеми у сфері працевлаштування молоді, які можна і потрібно вирішувати на локальному рівні. Це, зокрема, невідповідність теоретичних знань, набутих у вищих навчальних закладах з вимогами роботодавців щодо практичних навичок, непідготовленість молодих кадрів у технічній стороні процедури працевлаштування, а також потреба у ефективній системі пошуку наявних вакансій на ринку праці, централізованому моніторингу мотивованих і освічених молодих кадрів без відповідного досвіду роботи.

Актуальність проблеми, над якою працює наша команда в проекті «Job_Co», сприяє поширенню його серед студентів і роботодавців і стимулює нас до пошуку нових ідей і способів для досягнення поставлених нами цілей. Отже, які ж саме дії проводяться командою для втілення проекту в життя?

На даний момент функціонує сайт проекту за адресою www.job-co.com.ua, на основі якого створюється база даних студентів випускних курсів, випускників, аспірантів та студентів молодших курсів, що бажають працевлаштуватися або взяти участь у роботі на волонтерських засадах. Кожен бажаючий може мати свій профіль на сайті, де будуть розміщені його анкета учасника та резюме, які він в будь-який час зможе редагувати. З іншої сторони, база даних міститиме перелік роботодавців, які завжди знаходяться в пошуку амбітних, талановитих та цілеспрямованих людей. Залучаються також інші інструменти, використання яких дало позитивні результати в минулому році, зокрема проведення форуму кар’єри, серії семінарів та тренінгів. Семінари та тренінги будуть проводитися кваліфікованими фахівцями, відвідавши ці заходи, ви отримаєте ґрунтовну підготовку з таких питань як: техніка пошуку роботи, самопрезентація, співбесіда з роботодавцями.

Форум кар’єри, на якому студенти мають можливість поспілкуватися з представниками різних фірм, які зацікавленні у пошуку молодих спеціалістів, проводився минулого року за участю представників таких відомих компаній як Приватбанк, ВАТ “ Концерн Галнафтогаз”, PriceWaterhouseCoopers, НТОН mobile, Кредобанк, ОТП Банк, Фольксбанк, J&L Consulting, Київстар, АНКОР, Macro Consulting Group, мережа закладів !ФЕСТ і обов’язково буде проводитися у цьому році.

Тому не зволікайте, ставайте учасниками проекту «Job_Co» і зробіть крок назустріч блискучій кар’єрі вже сьогодні!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.