bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нова брошура «Правда про торгівлю людьми»
02.06.2010

Кожна людина має право на свободу та особисту недоторканість, гарантує Конституція України, але, на жаль, нині багато людей перебувають у рабстві алкоголю, наркотиків, ігроманії та інших залежностей, із яких неможливо вибратися самотужки.

Щоб допомогти людям, які переживають подібні проблеми, продакшн студія «Правда PRO», структурний підрозділ ВОБФ «Переображення», видала нову брошуру «Правда про торгівлю людьми» першим тиражем у 50 000 примірників.

Брошура у простій та доступній формі описує історичний шлях людства від работоргівлі до рівноправ’я та приводить свідчення людей, що побували у цьому рабстві, викриває основні методи вербування на нібито легальну роботу за кордоном та ключові причини, які спонукають людей шукати кращої долі на чужині.

Читач зможе знайти практичні поради для людей, які потрапили у сексуальне рабство та буде попереджений від необачних вчинків та застережений від біди, яка може трапитися при пошуку роботи в іншій країні.

Юлія Притолюк, автор брошури, повідомляє, що написане спонукає замислитися над питанням, хто, або яким є справжній чоловік, оскільки він ніколи не підніме руку на свою дружину, не кине її заради коханки, не піде до іншої та не ображатиме беззахисних. У планах студії «Правда PRO» найближчим часом видати також фільм «Правда про торгівлю людьми», щоб наочно показати обговорювану тему та спонукати глядачів задуматися над проблематикою порушення та обмежень конституційних прав громадян.

Прес-служба ВОБФ “Переображення” Олександр Самрук +38(0332)76-72-34

 http://fond.lutsk.ua/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.