bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнська акція «Щаслива родина – щаслива Україна»
26.05.2010

15 травня 2010 року в Києві відбулася благодійна акція до Міжнародного дню сім’ї “Щаслива родина - щаслива Україна”. 

Організаторами заходу були Український Інститут Системної та Сімейної Психотерапії, журнали “Твій психолог” та “Системний Погляд” за підтримки фармацевтична компанія Delta Medical.

“День сім’ї” - це привернення уваги до потреб української сім’ї та пошук шляхів їх реалізації, підвищення рівня психологічної культури як крок до попередження насильства в сім’ї, покращення взаємин у родині, побудови партнерських стосунків, виховання дітей, усвідомленого батьківства, висвітлення проблем прийомного батьківства.

А також інформування населення з питань дітонародження, репродуктивної функції сім’ї. Все разом є поштовхом до підвищення якості життя як окремого члена родини, так і всього суспільства в цілому.

У рамках акції сімейні, дитячі психологи та психотерапевти, лікарі та інші спеціалісти надавали безкоштовні консультації для усіх потребуючих допомоги.

Учасниками акції також стали клієнти проекту «Профілактика соціального сирітства» МБО «БФ «СОС Дитяче Містечко».

Консультативна допомога переважно надавалась щодо питань до психології родинних стосунків, планування сім’ї, подолання сімейних криз, дитячо-батьківських стосунків, усиновлення.

Основні питання, які ставали перед пересічними громадянами з означених проблем були висвітлені у стендових доповідях.

Відвідувачі отримали пам’ятки, якими зможуть користуватися у повсякденному житті. Маленькі відвідувачі брали участь у конкурсах дитячого малюнка на асфальті та отримали заохочувальні призи.

Проводилось також психологічне експрес-тестування з різних напрямків.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.