bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжна рада Печеніг
17.09.2020

На початку місяця офіційно була створена Молодіжна рада Печенізької селищної ради в межах проєкту «Громади, де чути голос молоді», що реалізує громадська організація «Мережа антикорупційних центрів».  

Консультативно-дорадчий орган був створений з метою залучення молоді до формування молодіжної політики в усіх сферах життя громади, участі молоді у соціальному, культурному та громадському житті.

Команда молодіжної ради добре розуміє, що попереду ще багато роботи, перші засідання, створення планів роботи, навчання, написання проєктів, котрі треба буде втілювати в життя. І ми впевнені, що все це під силу гендерно-збалансованій команді молодіжної ради, в котрій  9 дівчата та 7 хлопців.

Представники ГО «Мережа антикорупційних центрів» будуть підтримувати команду, проводити навчання, консультування та допоможуть залучити перші фінансові ресурси для реалізації ідей молоді. Згодом Молодіжна рада спробує генерувати свої перші рекомендації до проєктів рішень, написання програм по розвитку молоді, активно включиться у
процеси прийняття демократичних рішень через розробку дієвих локальних політик і процедур щодо співпраці органів місцевого самоврядування з молоддю громад.


 Все цікаве попереду, слідкуйте за новинами.

Проєкт «Громади, де чути голос молоді» реалізується ГО «Мережа антикорупційних центрів» за фінансової підтримки Європейського фонду демократії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.