bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кожного п’ятого Українця найбільше хвилюють проблеми корупції
24.04.2010

Про це свідчать результати телефонного опитування проведеного Інститутом Горшеніна з 19 по 20 квітня 2010 р.

Опитуючи респондентів, експерти визначали проблеми, які найбільше хвилюють українців. Згідно з результатами всеукраїнського дослідження 17.2% опитаних вважають, що влада в першу чергу має вирішувати проблеми корупції.

Майже 70% українців вважають, що політичні сили мають об`єднатися заради порятунку країни. Більше половини українців - 58,4% - вважають, що діюча влада і українські політики в першу чергу повинні шукати шляхи виходу країни з економічної кризи. Менше половини опитаних - 41,0% - вважають основною проблемою політичну нестабільність в країні, а менше третини - 29,8% – проблему соціального захисту населення. 41,1% українців вважають, що ситуація в Україні покращиться за два роки. Вірять у те, що позитивні зміни відбудуться в нашій країні впродовж року, 29,8% респондентів, а 21,5% сподівається, що це відбудеться впродовж найближчих двох років. Тільки 5,9% опитаних налаштовані особливо оптимістично і вважають, що ситуація в Україні покращиться упродовж найближчого півріччя. Важко з відповіддю на це питання у 1,7% респондентів.

* Всього згідно з випадковою вибіркою було опитано 1000 респондентів віком від 18 років у всіх обласних центрах України, містах Києві та Севастополі. Квотами були регіон проживання, стать і вік респондентів. Похибка репрезентативності дослідження не перевищує +/-3,2%. За матеріалами: http://www.unian.net/ukr/news/news-373417.html

Контакти

  • БОЧАРОВ-ТУЗ Владимир
  • ТОРО

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.