bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнська конференція у Донецьку
24.02.2010

19-20 лютого у Донецьку відбулася конференція «Розвиток міжнародного співробітництва громадських та державних організацій. Перспективи розвитку волонтерського руху» в рамках проекту «Створення координаційного центру для міжнародних служб волонтерів у Донецьку» за підтримки німецького фонду «Пам’ять, Відповідальність та Майбутнє».

Оскільки організатори заходу СУРЦ «Соціальне Партнерство» планували зробити конференцію у форматі «відкритий простір» відкритою для всіх, то до участі у заході були запрошені лідери громадських організацій, державних установ, волонтери, громадські активісти та молодіжні лідери із усієї України.

Під час конференції учасники з Дніпропетровської, Одеської, Донецької та Луганської областей мали змогу заявити і обговорити актуальні для них питання, такі як пошук фінансування, соціальне підприємництво, залучення волонтерів, розвиток міжнародного співробітництва, лобіювання інтересів ГО в органах влади, обмін досвідом та інше і разом з новими партнерами розробити шляхи подальшої співпраці та нові проекти.

Було вирішено створити координаційний центр на базі СУРЦ «Соціальне Партнерство», який буде інформувати організації про новини третього сектору, волонтерські проекти, а головне буде розроблено спільний навчальний проект у якому приймуть участь учасники конференції, як партнери та водночас учасники.

Також представники ГО були дуже зацікавлені у залученні волонтерів до роботи в соціальних проектах і звернулися до організаторів за допомогою. Усі присутні прийшли до висновку, що волонтерський рух стрімко розвивається в Україні і бути волонтером це шляхетно, красиво, сучасно та модно.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.