bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сумська міська рада нарешті визначила громадські місця, вільні від куріння
26.11.2009

На сесії Сумської міської ради депутати підтримали проект рішення «Про заходи щодо зменшення шкідливого впливу від вживання тютюнових виробів на здоров’я населення в місті Суми».

Проект був розроблений та поданий ініціативною групою активістів НУО в якості місцевої ініціативи “Свобода від тютюнового диму в громадських місцях м. Суми”.

Суть запропонованого громадською ініціативою сумчан рішення: чітке визначення громадських місць, де буде заборонено куріння. Повна заборона (без курілок) в усіх закритих громадських приміщення, повна заборона на деяких територіях та часткова (куріння в спеціально відведених місцях) в міських парках, скверах та пляжах. В рішенні також передбачений ефективний механізм контролю за його виконанням, а саме надання повноважень представникам міськвиконкому та громадських формуваннь складати протоколи про адміністративні правопорушення за СТ.175-1 КУпАП.

З текстом рішення можна ознайомитись на сайті «Україна позбавляється табакопаління»

Share/Bookmark

Контакти

  • Новіков Макс
  • ГБ ”Правозахист”
  • 610900

Коментарі

Кравчук Егор   5346 днів тому   #  

вчера имел интересный разговор с активисткой ДНД нашего города ))) жаловалась на беспорядки и подростковый алкоголизм и курение в том числе.... на вопрос - "и сколько вы задержали нарушителей" ответ уникальный: нисколько, мы не знаем что делать и какие у нас права))) ярко конечно.... Тогда спросил: "а нафига вы тогда вообще ходите? что-бы потом жаловаться?", поднялся страшный кипишь, негодование.... пришлось объяснить им что они чучуть "лохи" и для начала стоит почитать законы. был приглашен на следующее патрулирование.... жаль мне их, работки им добавится основательно.

по теме: принять такое решение легко, заставить контролировать крайне сложно.

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    5346 днів тому   #  

Єгоре, треба вже викладати відео :))

  •   Пiдписатися на новi
Кравчук Егор   5346 днів тому   #  

видео тут никого не порадует. Наш городок "город барыг", практически 70% населения торгует, а вот их детки... ох и зажратые, крайне редко понимают нормальный язык.... отсутствие воспитания и присутствие денег делает из ребенка маленькую наглую скотинку))) бум смотреть, как среагируют на "жёсткие" меры, заставлю все-таки ДНДшников с ментами повязать парочку малолеток))) или "натянуть" ПП за торговлю и без всяких там телефонных звонком "Другу". думаю, будет весело))))

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.