bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Кіровограді стали відомі результати проведених тестувань.
03.07.2009

Підсумки проведення зовнішнього незалежного оцінювання в області оприлюднила начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Ельза Лещенко. За її словами, у нинішньому році для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні зареєструвалися 10 352 особи.

Зважаючи на те, що в цьому році очікувалось 8879 випускників 11 класів, на думку громадських спостерігачів, таку цифру можна вважати непоганим показником. Що засвідчує бажання приймати участь у ЗНО не лише тих, хто щойно закінчив загальноосвітню школу.

Але разом з тим в контексті всієї країни Кіровоградська область по кількості учасників, незалежного оцінювання – майже остання. Тестування проходило у 39 пунктах. Втішає той факт, що за підсумками ЗНО найвищу кількість балів – 200 по всій області набрали 13 учасників тестування, що на 4 більше від попереднього року. Не обійшлось і без яскравих досягнень, так медалістка із м. Долинської отримала максимальну кількість балів із кожного предмета по якому тестувалася.

В порівнянні з результатами проведення ЗНО в обласному центрі такі показники можна вважати великим позитивом. Адже за словами начальника Управління освіти Кіровоградської міської ради Костенко Л.Д., в результаті незалежного тестування кількість медалістів в Кіровограді зменшилась з 112 до 72-х випускників. Деяких випускників прийшлось перевести із золотої медалі на срібну.

Під час проведення ЗНО було виявлено певні порушення, в результаті чого 10 учасників не допущено до тестування. Серед основних причин порушень з боку учасників – запізнення, відсутність документів, що засвідчує особу учасника, порушення процедури тестування.

Контакти

  • Бочаров-Туз Володимир
  • ТО ТОРО
  • 8 097 282 65 21

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.