bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

За якими навчальними закладами стежитимуть громадські спостерігачі?
29.04.2009

Трьох провідних вищих навчальних закладів міста. Але не для вступу, а для моніторингу. Досвід та результати проведення громадського спостереження за вступною кампанією 2008 року надихнули Творче об’єднання «ТОРО» не залишати без уваги вступ 2009.

Адже такий спосіб участі громадськості в управлінні державними справами можна вважати одним із найефективніших. Саме цей тип взаємодії влади та громади є принципово двостороннім та відкриває шлях реального партнерства. Тому організація проведення моніторингу вступної кампанії передбачає формування відповідних стосунків з адміністраціями вищих навчальних закладів. Серед вищів Кіровограду, для проведення громадського спостереження за вступною кампанією було обрано лише три.

Однин із яких є єдиним у місті та регіоні вищим правничим навчальним закладом. Після проведених перемовин ректорати університетів та інституту надали згоду на проведення моніторингу роботи приймальних комісій під час вступу.

Для юридичного оформлення взаємодії громадських спостерігачів та приймальних комісій були розроблені угоди про співпрацю, та робочий план співпраці, які і були підписані обома сторонами. Таким чином вступ до Кіровоградського державного педагогічного університету імені В. Винниченка, Кіровоградського національного технічного університету та Кіровоградського юридичного інституту Харківського національного університету внутрішніх справ, буде проходити під пильним оком громадськості.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.