bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кримські НПО та ЗМІ об’єднують потенціал для розвитку громадського суспільства!
28.04.2009

В сучасному світі завдання мас-медіа стає одним з ключових завдань формування особистості, адекватної часу. Однак, завдяки тому, що деякі ЗМІ обслужують певні інтереси, населення не отримує від них потрібної користі.

Нерозуміння природи інформації та її впливу на людину, відсутність навичок діалогу, комунікації, толерантної поведінки, що проявляються у багатьох ЗМІ, створених різними політичними або іншими заінтересованими силами породжують агресію в суспільстві або апатію. Тому члени ІПЦ «Боразан» виконуючи діяльність в рамках проекту по активізації участі нацменшин у керуванні місцевими громадами за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні були дуже вдячні давньому партнеру Севастопольській громадській організації Молодіжний Центр «ВОЛОНТЕР» коли ті надіслали запрошення на участь у серії майстер-класів для починаючих журналістів. Також для участі у заходах було запрошено ТРК «ТАВ-ДАІР», засновником котрої є ІПЦ «Боразон».

26 квітня в м. Севастополь відбувся черговий майстер-клас. Не дивлячись на те, що серед учасників були представники з різних регіонів Криму, їх об’єднало одне – бажання створити новий інформаційний продукт. Він зможе стати стартовим майданчиком в розвитку потенціалу ініціативних молодих журналістів, що починають свою журналістську діяльність. У рамках цієї ініціативи планується випуск молодіжної газети та веб-сайта.

Молодь найбільш активна та охоча до перемін частина населення, тому роль майбутньої газети та веб-ресурсу може стати важливою у формуванні активної громадської позиції серед молоді. Завдяки участі у цьому проекті члени ІПЦ «Боразон» планують надавати для газети та сайту матеріали стосовно активізації участі молоді з числа нацменшин у процесах керування місцевими громадами. Також запрошуємо молодих людей, що мешкають у Криму, з числа нацменшин звертатися до нас за консультаціями по розвитку процесів децентралізації, самоорганізації, активнішої участі у процесах керування місцевими громадами. Ми надамо вам усю необхідну допомогу у рамках діючого законодавства.

Контакти

Коментарі

Володимир Токарик   5565 днів тому   #  

Молодці! Вже давно слідкую за вашою діяльністю. Дуже добре працюєте на благо розвитку громад! А статі Хомутова, це завжди цікава та корисна інформація. Пам’ятаю як він створив цілу дискусію на цьому порталі з приводу захисту прав споживачів. Так держати!!!

  •   Пiдписатися на новi
Раїса Кірєєва   5565 днів тому   #  

Так, цілком згідна з Вами пане Токарик. Я сама пам’ятаю ту дискусію котра закінчилась громадською резолюцією, створеною на ГУРТі. Пан Хомутов тоді став ініціатором дуже корисної справи по використанню ресурсу цього порталу для об’єднання потенціалу активістів третього сектору задля вирішення конкретного питання .

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    5565 днів тому   #  

була така справа :)

  •   Пiдписатися на новi
Раїса Кірєєва   5565 днів тому   #  

Так, і пане Тарасе тоді активно залучився до справи.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.