bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На реалізацію адвокаційних ініціатив Волині виділено понад 40 тисяч гривень
28.02.2013

На реалізацію адвокаційних ініціатив Волині виділено понад 40 тисяч гривень

Завершився 2 заключний тур конкурсу адвокаційних проектів у Волинській області. За результатами рішення конкурсної комісії, із 20 проектних пропозицій, що були заявлені до участі у конкурсі, було підтримано 5 проектів, які найближчим часом вступлять у стадію реалізації:

1. Ініціативна група

Проект: «Активізація місцевого населення задля підвищення благоустрою вулиць міста Ківерці». Мета: Проведення адвокасі кампанії для активізації населення м. Ківерці та налагодження відкритого партнерського діалогу із представниками органів місцевого самоврядування задля створення та лобіювання комплексної програми благоустрою міста. Напрацювання навиків реалізації спільних проектів направлених на активізацію місцевого населення задля вирішення актуальних проблем громади.

Сума міні-гранту: 5 800,00 грн.

2. Ініціативна група

Проект: «Кодекс водія маршрутного таксі». Мета: Сприяти підвищенню рівня культури, комфорту та безпеки пасажирських перевезень таксі й маршрутних таксі у містах Луцьк, Ковель, Володимир-Волинський та Нововолинськ через розробку та лобіювання прийняття Кодексу водія таксі і маршрутного таксі.

Сума міні-гранту: 10 000,00 грн.

3. Ініціативна група

Проект: «Зробимо крок до чистих вулиць»

Мета: Забезпечити умови участі громади у покращенні екологічної ситуації та підвищенні благоустрою міст Рожище та Луцьк шляхом проведення адвокасі кампанії для лобіювання рішення про встановлення урн та смітників у відповідних містах відповідно до правил благоустрою.

Сума міні-гранту: 5 000,00 грн.

4. Ініціативна група

Проект: «Проведення адвокасі кампанії спрямованої на розвиток сільського зеленого туризму, як одного з пріоритетних напрямів діяльності територіальних громад Рожищенського району»

Мета: розробка та лобіювання Програми розвитку сільського (зеленого) туризму Рожищенського району на 2013-2018 роки й вироблення прозорого ефективного механізму впливу громади на формування регіональної політики та прийняття рішень (за даним напрямком) за умов активної участю представників громад й ініціативних груп громадян шляхом проведення адвокасі-кампанії.

Сума міні-гранту: 10 700,00 грн.

5. Волинська обласна громадська організація «Фундація розвитку громад»

Проект: «Ні» смерті на дорозі»

Мета: В період з березня по травень 2013 року (3 місяці) сприяти зменшенню аварійності та смертності в місцях концентрації ДТП в Волинській області шляхом спонукання до розробки та прийняття обласної програми оновлення/встановлення дорожньої розмітки згідно європейських стандартів на аварійно-небезпечних ділянках, які проходять через населені пункти на автошляхах обласного значення (5):

Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне М-19 Доманове – Ковель – Чернівці Н-17 Львів – Радехів – Луцьк Р-14 Луцьк – Маневичі – Любешів – КПП «Дольськ» Р-15 Ковель – Володимир-Воолинський – Червоноград – Жовква

Сума міні-гранту: 10 000,00 грн.

Загалом, фінансування проектів, підтриманих за результатами 2 туру конкурсу адвокаційних ініціатив, виділено 41 500 гривень.

Конкурс адвокаційних ініціатив проводився за проектом Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив «Територія позитивних змін». Проект реалізовується в межах програми «Громадянське суспільство та належне врядування» Міжнародного фонду «Відроджен

Контакти

  • Прес-служба Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив
  • Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив
  • e-mail: [email protected]
  • (098) 9222616 (066) 1630008 (0332) 723803

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.