bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійність в крові
22.01.2013

15 січня відбулася урочиста передача благодійної допомоги від корпорації Fenwal Inc. (США) станціям переливання крові м. Краматорська і м. Єнакієве. Загальна вартість пожертвування у вигляді систем для автоматичного плазмаферезу  ”Автоферез-С» склала 598 тис. грн. Це далеко не перший прояв корпоративної соціальної відповідальності цієї компанії в Україні: навесні минулого року станції переливання крові м. Вінниці, Донецька, Житомира і Полтави вже отримували таким же шляхом сепаратори клітин крові «Амікус» на загальну суму понад 5 млн. грн. Благодійник, крім того, навчив персонал роботі з цим сучасним обладнанням.

ДМБФ «Доброта» є визнаним лідером з розвитку корпоративної соціальної відповідальності в Україні та систематично обирається в якості належного партнера численними компаніями, що мають намір творити добро в Україні. Тільки за останні 5 років в такого роду партнерстві взяли участь більше 2 тис. вітчизняних та зарубіжних корпорацій.

Директор Фонду коментує цей черговий акт корпоративної філантропії: «Люди народжуються з потребою робити добро, але й зло теж тут як тут. Як допомогти їм зробити правильний вибір – здійснити акт діяльного милосердя (благодійності)? Об’єднанням людей (корпораціям) стратегічно важливо проявляти соціальну відповідальність. Таким чином, у соціально відповідальних підприємців благодійність, фігурально кажучи, (а у корпорації Fenwal Inc. - буквально!) «в крові». Сприяти благим намірам людей і корпорацій, оптимізувати цей процес, залишаючи у безпосередніх благодійників/благоотримувачів бажання повторити соціальне партнерство – мета нашої діяльності. Здається, у «Доброти» це виходить досить часто. Втім, і покращувати теж є що».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.