bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Особливим виборцям особливу увагу
24.12.2012

21 грудня 2012 в м.Білогірськ в офісі Білогірської районної організації «Фонд громад» відбулася чергова міжсекторальна нарада з питання забезпечення представленості інтересів особливих виборців, зокрема представників релігійних меншин.

У заході взяли участь представники громадських організацій: БРО “Фонд громад», Кримськотатарського ПЕН-клубу, інформаційно-просвітницького центру “Боразан”, представники ЗМІ (ТРК “ТАВ-ДАІР”); політичних партій. Модератор заходу голова ради БРО «Фонд громад» Віталій Хомутов запропонував учасникам виробити рекомендації щодо ефективного механізму забезпечення реалізації інтересів релігійних меншин в Білогірському районі, щоб використовувати ці рекомендації на практиці і поділитися ними з представниками громадянського суспільства з інших регіонів.

Президент Кримськотатарського ПЕН-клубу Ескендер Іллясов запропонував активніше залучати лідерів релігійних меншин у процеси розвитку місцевих громад і таким чином посилювати їх участь у процесах управління на місцевому рівні. За підсумками наради учасники вирішили обговорити підняту тему ще в своїх організаціях зі своїми активістами, а на наступній зустрічі поділитися більш конкретними рекомендаціями і висновками.

Також БРО «Фонд громад» пропонує усім представникам громадянського суспільства, що мають інтерес до теми надсилати свої рекомендації по цьому питанню на адресу [email protected].

Захід пройшов у рамках проекту «Мобілізація виборців з числа релігійніх меншин Криму, щодо участі у голосуванні на виборах до Верховної Ради України у 2012 году з пролонгацією результатів проекту на вибори Президента України у 2015 году» за підтримки МІЦ “Медіа-М” (проект ” Особливі виборці “, фінансова підтримка Європейського Союзу).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.