bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Світ новітніх PR технологій відкрився для команди ВОПО “Джерело надії”
20.12.2012

Для підвищення ефективності своєї діяльності 17-18 грудня 2012 року члени Вінницької обласної правозахисної організації «Джерело надії» поглиблювали знання з PR на тренінгу, який провела тренер Марина Говорухіна (PR-менеджер Української Гельсінської спілки з прав людини).  Тренінг відбувся  за фінансової підтримки ініціативного Центру сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».

З перших хвилин навчання учасники з головою занурилися у світ інформаційних приводів, легенд та метафор, місій та бачень, у світ словесних переплетінь та таїн сприйняття своєї власної діяльності нами самими та іншими за рахунок магічної гри слів. Всі зазирнули у світ змістового та стратегічного наповнення геніальних, всюдисущих та надефективно діючих слоганів та ключових повідомлень, в їх корінь, розглянули їх справжню приховану сторону. Отримали безцінну інформацію, з допомогою якої можна, видозмінивши всього лише кілька речень, повністю перейти на якісно новий рівень.

Світ PR технологій для учасників відкрився та заграв новими барвами розуміння бренд-буку, роботи з сайтом організації та соціальними мережами, а командна гра «Червоне та чорне» на практиці показала важливість командних стратегій, активності кожного учасника команди, вміння доносити свою позицію та вести переговори. 

На другий день тренінгу активісти ВОПО “Джерело надії”, закотивши рукави, з новим завзяттям планували, вибудовували ближні та дальні перспективи, розробляли ідеї та їх можливі варіанти донесення.

«Ці два дні по-справжньому окрилили нас новими знаннями, що одягли мрійливі ідеї у шати розуміння стратегічних кроків, важливостей планувань нюансів та дрібниць, від яких залежить реалізація ідей та ефективна робота команди загалом» - вважає психолог Наталія Чхетія.

Дякуємо тренеру за насичений теоретично та практично тренінг!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.