bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луцьку пройшла благодійна акція з підтримки дітей з особливими потребами
21.12.2012

МГО “Молодіжна асоціація економічного розвитку” спільно зі студентською радою Луцького національного технічного університету, організували у м.Луцьку благодійний проект, під назвою “З любов’ю до дітей”, що мав на меті збір коштів для Луцького навчально-реабілітаційного центру.

У Луцькому навчально-реабілітаційному центрі навчається 286 учнів, з них 81 дитина має вади зору, 102 дитини - вади мовлення. 110 учнів навчально-реабілітаційного центру є інвалідами, 14 дітей - сироти, 25 - напівсироти.

Кожне з цих дитят заслуговує на справжнє свято! Ми повинні потурбуватись про них, адже більшість з неблагополучних сімей, або ж є дітьми з особливими потребами”, - зазначає представник студентської ради ЛНТУ, Варченко Юлія.

Акція тривала з 15 листопада по 15 грудня 2012 . Участь взяли активні студенти ЛНТУ та небайдужа молодь міста Луцька. Акція привернула увагу понад 2 тисяч молодих лучан!

На День Святого Миколая уся молодша ланка Луцького навчально-реабілітаційного центру (8 класів, з 1 по 4) отримали набори розвиваючих ігор, які їм потрібні для роботи у позаурочний час, - говорить один з ініціаторів акції та виконавчий директор МГО “МАЕР”, Воюта Дмитро, - також за гроші благодійників та завдяки збору мяких іграшок кожна дитина отримає персональний подарунок від Святого Миколая - дитячу книжечку або мяку іграшку”.

Організатори висловлюють свою подяку волонтерам, що допомагали впродовж усього періоду проведення акції, фотоклубу “Волинь”, а також небайдужим мешканцям міста, завдяки яким це стало можливим.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.