bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ВОПО “Джерело надії” отримала нагороду за особливі заслуги у протидії торгівлі людьми
14.12.2012

Вінницька обласна організація „Джерело Надії” отримала нагороду за підтримку та надання допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми.

Зневіра, розпач та страх нерідко залишаються єдиними супутниками того, хто пройшов через сучасне рабство. Відсутність друзів і роботи, брак засобів до існування убивають надію на те, що все ще може бути добре.

Утім в Україні працює мережа громадських організацій, які розуміють , що порятунок чи втеча від рабства є лише початком реабілітаційного процесу. Вони невтомно допомагають постраждалим на шляху до відновлення їхнього життя.

Особливим у цій мережі є вінницьке громадське об’єднання. Організація не дарма зветься „Джерело надії”. Її покликання - повертати постраждалим від торгівлі людьми надію та гідність. Ця організація як ніхто інший разом із фахівцями залучає осіб, які пережили рабство, до реабілітації чоловіків, жінок та дітей, допомагаючи їм пережити минуле та заново будувати життя. Адже хто зможе краще зрозуміти біль, потреби та надії одне одного, як не люди зі спільним досвідом?

„Джерело надії” постійно розширює мережу волонтерів, які готові ділитися своїм досвідом та допомагати іншим відновити здоров’я, повернути віру в себе, врятувати родину, здобути освіту, влаштуватися на роботу чи навіть відкрити малий бізнес. Волонтери, які раніше постраждали від торгівлі людьми, також беруть участь у просвітницько - інформаційних заходах серед груп ризику.

Багато з тих, хто раніше постраждав від сучасного рабства, залишаються відданими роботі організації через роки після успішного завершення власної реінтеграції. Дехто з них настільки влився до команди, що став штатним співробітником „Джерела надії”

Із матеріалів Шостої церемонії нагородження за особливі заслуги у протидії торгівлі людьми “Початок нових звершень”.

Міжнародна організація з міграції (МОМ).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.