bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Одесі відбулася акція, спрямована на профілактику ВІЛ серед студентської молоді
13.12.2012

Молодіжною Радою при Одеському міському голові спільно з Одеським національним медичним університетом, Громадським Рухом «Віра, Надія, Любов» та Одеським обласним товариством Червоного Хреста запланований цілий ряд профілактичних заходів, спрямованих на профілактику ВІЛ серед студентської молоді.

11 грудня 2012 року в Одеському національному медичному університеті пройшла профілактична акція «Знай і дотримуйся», яка спрямована на підвищення інформаційного рівня молоді з проблеми ВІЛ/СНІДу та формування толерантного відношення до ВІЛ-позитивних людей.

У студентській аудиторії спеціалісти громадських організації розповіли про ситуацію, яка склалася з розповсюдженням ВІЛ у світі, Україні та Одеській області, про необхідні заходи індивідуальної профілактики та формування відповідального відношення до свого здоров’я, наявні послуги ВІЛ-сервісних організацій.

Крім того, студенти запрошувались до волонтерської роботи в громадські організації. Одночасно на розі вулиць Софіївської та Ольгіївської, де розташований головний корпус університету, в умовах мобільної амбулаторії «Віри, Надії, Любові» йшло добровільне консультування та тестування на ВІЛ студентів навчального закладу. Ця послуга у студентів виявилася дуже популярною. До мобільної амбулаторії вишукувалась жива черга.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.