bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Миколаєві відбувся Бал Волонтерів
13.12.2012

7 грудня 2012 року в Палаці культури «Молодіжний» відбувся традиційний святковий Бал Волонтерів. Він пройшов четвертий рік поспіль під егідою загальноміської соціальної ініціативи «Благодійний сезон» і присвячений Міжнародному дню волонтерів, який в усьому світі відзначають 5 грудня.

Бал зібрав близько 200 добровольців. Серед них - студенти, школярі, робоча молодь та активні діячі, які протягом року брали участь у благодійних акціях та суспільно-корисних справах. Бал відкрили урочистим вальсом.

Офіційна частина заходу була присвячена нагородженню найактивніших волонтерів міста. «Бал - це публічна подяка всім, хто протягом 2012 року творив добрі справи, - зазначають організатори заходу. - За волонтерським рухом - майбутнє, саме воно дозволяє людині, «не ламаючи» своє життя, доповнити його дуже значущою частиною - реалізувати почуття особистої громадянської відповідальності за те, що відбувається».

Під час свята учасники змогли не лише повеселитися і потанцювати, а також дізналися особливості балів і правила поведінки на них. Деякі танці, такі як вальс, котильйон, полька хлопці та дівчата освоїли прямо на вечорі. Аматорські танці чергувалися з професійними номерами танцювальних колективів та вокалістів.

Наприкінці заходу традиційно обрали короля і королеву балу. Ними стала чарівна пара Олексій та Ірина Концевич.

Організаторами балу виступили Миколаївська міська молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив», Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні та Благодійний фонд «Нове сторіччя».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.