bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стань волонтером міста N
24.10.2012

21 жовтня 2012 року в Каштановому Сквері міста Миколаєва відбувся концерт «Стань волонтером міста N», присвячений завершенню благодійної акції «Осінній тиждень добра».

Протягом усього концерту погода дарувала тепло, артисти - справжню атмосферу свята, а глядачі - радість та аплодисменти. Піднімали настрій миколаївцям запальні танцювальні клуби ACTION, JAM, Victoria-Dance, жонглер-чарівник Максим Процак, велосипедисти організації «Альтер-Спорт», вокалісти Степан Прохоров, Денис Фадєєв, Іван Кисса, Андрій Ткаченко, Марія Павлішина, Вікторія Чернова, Жаклін, Миколаївська громада Міжнародного товариства свідомості Крішни, вокальний колектив «Бельканто».

Під час концерту був організований скриньковий збір коштів на придбання пульс-оксиметра для дитячої консультації Жовтневой ЦРЛ. Концерт показав, що дуже багато добрих людей серед мешканців міста: практично всі глядачі брали участь в акції «Осінній тиждень добра», підходячи до волонтерів зі скриньками.

«Візерунки добра» малював на асфальті з дітьми веселий клоун Ролик. В рамках концерту також пройшов ярмарок виробів хенд-мейд і робіт дітей вулиці.

На концерті був офіційно відкритий Миколаївський Міський Центр волонтаріату. Тепер у будь-який час кожен миколаївець може стати його членом - таким чином приєднатися до волонтерського руху міста, взяти участь у волонтерських заходах - заповнивши Анкету Волонтера.

Концерт «Стань волонтером міста N» відбувся в рамках благодійної акції «Осінній тиждень добра» і проекту «Мій волонтерський проект», реалізованого Миколаївської «Фундацією Регіональних Ініціатив» (ФРІ) за підтримки компанії РУСАЛ і в партнерстві з МОБФ «Нове сторіччя».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.