bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Колесами по сигаретах
09.10.2012

«Асоціація Ролер Спорту» та проект «Донецьк без тютюнового диму» об’єднали свої зусилля і розпочали на вулицях м. Донецька спільну акцію, покликану захистити населення від сигарет і популяризувати здоровий спосіб життя.

Починаючи з кінця вересня 2012 року, ролери, одягнені у футболки з яскравим написом «Не отруюй мене своїм димом», їздять по вулицях Донецька і розклеюють на зупинках громадського транспорту наліпки, які забороняють палити в громадських місцях.

Нагадаємо, що у вересні 2011 року Донецька міська рада ухвалила рекомендації Донецької обласної організації «Комітет виборців України» (проекту «Донецьк без тютюнового диму») і включила зупинки громадського транспорту до переліку місць, де заборонено пити й курити. Бюджетних грошей для встановлення інформаційних табличок про заборону куріння не вистачило на усі зупинки. У результаті, багато людей досі не знають про зміни і курять на зупинках, але ще більша кількість донеччан змушені дихати чужим тютюновим димом, очікуючи транспорт.

«Асоціація Ролер Спорту» та проект «Донецьк без тютюнового диму», знайшли спільне рішення цієї проблеми.

7 жовтня 2012 року  в парку ім.Щербакова на майданчику (за центральною сценою) зібралися представники проекту «Донецьк без тютюнового диму» та «Асоціації Ролер Спорту». Усі були вдягнені в білі футболки з червоною трояндою та написом «Не отруюй мене своїм димом».

Під час акції ролери роздавали візитки проекту з переліком громадських місць, де заборонено куріння. Також ролери провели пояснювальні бесіди з порушниками. Після проведення профілактично-розʼяснювальної роботи з курцями, ролери розмістили на зупинках громадського транспорту інформаційні наліпки, які демонструють, що куріння у даному місці заборонено.

Своїм прикладом ролери усім відпочиваючим у парку довели, що зараз серед молоді є дуже популярними активні види спорту і підтримання здорового способу життя.

«Асоціація Ролер Спорту» та проект «Донецьк без тютюнового диму» бажають усім бути здоровими та підтримувати спортивний спосіб життя.

За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном «гарячої» лінії проекту «Донецьк без тютюнового диму» - 066 0111 077.

Контакти

  • Анастасія Прокопенко
  • Донецька обласна організація ВГО “Комітет виборців України”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.