bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Комплектація збірника наукових праць «Актуальні проблеми європейської інтеграції»
14.08.2012

Шановні друзі та колеги!

Запрошую Вас взяти участь у роботі над 10-м випуском збірника наукових праць «Актуальні проблеми європейської інтеграції».

Ми спромоглися відійти від певних стереотипів та створили новий «майданчик», який би сприяв вільному, більш ґрунтовному та об’єктивному висвітленню проблем міжнародного права, міжнародних відносин, європейської інтеграції, держави та права, політології та соціології і висловленню думок як визнаними науковцями та політиками, так і молодими вченими й аспірантами.

На сторінках наших збірників статей відображені погляди і практичних працівників органів державної влади, і представників неурядових організацій.

Традиційно друга частина збірника присвячена міжнародним стандартам функціонування систем кримінальної юстиції та пенітенціарних систем, тому до співпраці запрошуються автори, які досліджують проблеми рефомування національної системи кримінальної юстиції.

Я сподіваюся на розширення співробітництва з науковцями, викладачами навчальних закладів, міжнародними партнерами, практичними працівниками органів державної влади, місцевого самоврядування та громадськими організаціями.

Щиро бажаю Вам успіхів на Вашому творчому шляху та запрошую до участі у роботі над збірником статей!

З повагою,
Дмитро Ягунов

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.