bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Для вінничан створено новий інформаційний сайт
03.06.2011

За сприяння управління у справах преси та інформації облдержадміністрації за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США ВОГО “Вінницький прес-клуб” реалізовує проект «Новітні технології у розвитку районної преси Вінницької області».

Головним завданням проекту є створення інформаційного сайту «ВІНПРЕС» для всіх районних друкованих ЗМІ, де журналісти редакцій зможуть розміщувати свої журналістські матеріали та корисну інформацію зі своїх друкованих видань.

Організатори проекту вважають необхідним розвиток та розповсюдження матеріалів з районних газет, адже навіть обласним виданням теж буває корисною інформація з районів. Крім того, вихідці з Вінницької області матимуть змогу дізнаватися про новини свого району в різних куточках України та світу.

Ще 11 травня у місті Вінниці відбувся навчальний семінар, на якому головних редакторів районних комунальних ЗМІ було ознайомлено з особливостями функціонування нового веб-сайту. А нещодавно, 25 травня, знову відбулася зустріч, тільки вже із технічними працівниками та журналістами комунальних видань. Перед присутніми виступив голова Вінницького прес-клубу Іван Векірчик, який і розказав та показав усі ази в роботі з сайтом.

Як зазначила начальник управління преси та інформації облдержадміністрації Світлана Василюк: "Даний сайт є потребою сьогодення і сприятиме обміну досвідом, інформацією, а також розвиватиме живий контакт з колегами із інших видань. Окрім цього, пересічні читачі можуть на одному інформаційному ресурсі знайти всі свіжі події із районів Вінниччини".

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.