bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безкоштовні онлайн-курси для підприємців-початківців
10.07.2024

У сучасному динамічному світі, де технології постійно розвиваються, а конкуренція на ринку стає все жорсткішою, бажання розпочати власну справу може як захоплювати, так і лякати. Проте завдяки інтернету та безлічі доступних онлайн-ресурсів можна вільно отримати знання, необхідні для успішного ведення бізнесу.

У цій статті ми розглянемо безкоштовні онлайн-курси, які допоможуть зрозуміти основи підприємництва та розвинути навички, необхідні для запуску власної справи.

▪▪▪

Dropshipping

На цьому курсі ви дізнаєтеся все про таку популярну модель бізнесу, як дропшипінг, від її основних принципів до практичних стратегій успішного втілення.

Дізнатися більше

▪▪▪

Підприємництво: Хто ваш клієнт?

Цей курс навчить вас, як налагоджувати зв’язок із клієнтами, проводити глибокий аналіз ринку та розробляти виграшні бізнес-стратегії, що гарантують успіх вашого продукту чи послуги.

Дізнатися більше 

▪▪▪

Фінансова грамотність для підприємців

Освітній серіал, який допоможе вам розібратися у світі фінансів для підприємців. Ви навчитеся розраховувати початкові інвестиції, прогнозувати прибуток та освоїте ключові показники, які допоможуть вам приймати правильні рішення щодо вашого бізнесу та досягти успіху.

Дізнатися більше 

▪▪▪

10 кроків для початку власної справи

Освітній серіал, який стане вашим незамінним помічником у світі підприємництва. Ви дізнаєтеся все про те, як розпочати та вести власну справу, від генерування ідей до практичних порад щодо управління та розвитку вашого бізнесу.

Дізнатися більше

▪▪▪

Як створити стартап

Курс, де досвідчені практики поділяться з вами секретами пошуку та оцінки перспективних бізнес-ідей, залучення клієнтів і збільшення продажів. Ви також дізнаєтеся, як створити виграшну бізнес-стратегію та підібрати команду, що допоможе вам досягти успіху.

Дізнатися більше 

▪▪▪

Курс від «Нової пошти»

Цей курс навчить вас оцінювати експортний потенціал вашої компанії, досліджувати іноземні ринки та розбиратися в юридичних аспектах підготовки продукції до експорту.

Дізнатися більше 

▪▪▪

Підприємництво. Власна справа в Україні

Курс створений спеціально для тих підприємців, які відчувають страх чи невпевненість перед початком власної справи.

Дізнатися більше 

 

Більше курсів, тренінгів та навчальних програм шукайте на порталі ГУРТ у розділі НАВЧАННЯ

Змінюйте життя на краще вже сьогодні!

 

Авторка: Марія Мартинюк, волонтерка, м. Бердянськ 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.