bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Місяць громадської участі на порталі ГУРТ: долучайтеся!
01.09.2015

Портал ГУРТ розпочинає Місяць громадської участі, який триватиме з 1 по 30 вересня 2015 року. Ми запропонуємо теми, дискусії, інтерв’ю з експертами, опитування провідних громадських організацій, рецепти успіху, в яких розкриватимемо важливість та актуальність теми громадської участі в Україні та світі.

Серед основних форм впливу громадян на процес підготовки та прийняття державних рішень виділяють наступні: вибори, референдуми, діяльність громадських організацій та інших об’єднань, написання звернень до органів влади, підготовка громадських експертиз, організація громадських акцій та слухань, діяльність громадських рад, обговорення в ЗМІ, соціологічні опитування, проведення семінарів, круглих столів, консультацій за участю експертів, волонтерська діяльність тощо.

Протягом місяця ми розказуватимемо Вам про можливості громадян та громадських організацій у цій галузі, тож закликаємо долучитися до обговорення питань громадської участі! Ваша думка та досвід допоможуть нам розкрити складну і водночас надзвичайно актуальну тему. Коментуйте матеріали, присвячені громадській участі, пропонуйте свої теми, створюйте блогозаписи. Разом ми зможемо напрацювати корисні матеріали, які стануть в нагоді усім, хто займає активну громадську позицію!

Матеріали за темою: 

Історії успіху:

Контакти

Коментарі

юрій ломоносов   3150 днів тому   #  

активу громадську позицію!
- активНу

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   3150 днів тому   #  

Дякуємо! Виправили.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.