bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літня школа «Будування миру та соціальної справедливоcті»
22.06.2015

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника (м. Івано-Франківськ, Україна) та ДВНЗ “Українська академія банківської справи Національного банку України” (м. Суми, Україна) спільно з Соціальною Академією (м. Київ, Україна) запрошують студентів та аспірантів взяти участь у Міжнародній Літній Школі “Будування миру та соціальної справедливоcті”, яка буде проходити з 3 по 12 серпня 2015 року на базі туристичного комплексу «Горгани» в селі Яблуниця Яремчанської міської ради Івано-Франківської області.

Програма Літньої школи включає:

лекції українських професорів;

лекції запрошених зарубіжних професорів;

зустріч із керівниками міста та області;

практичні заняття (дискусійні клуби, студентські дебати, ділові ігри, ситуаційні вправи, кейс-тренінги);

підготовку та публічний захист групових творчих проектів учасників школи;

цікаві тематичні вечірки та екскурсійну програму.

До участі у Школі запрошуємо студентів та аспірантів, а також молодих політиків та управлінців органів місцевого самоврядування, активних учасників громадських організацій суспільно-політичного спектру діяльності.

Організатори забезпечують учасників школи безкоштовним  триразовим харчуванням та проживанням туристичного комплексу «Горгани» в селі Яблуниця Яремчанської міської ради Івано-Франківської області, але не відшкодовують проїзд учасників до місця проведення заходу. Сплата добровільного пожертвування вітається, проте не впливатиме на рішення організаторів щодо Вашої участі.Обов’язковою умовою участі в школі є добре знання англійської мови.

Щоб стати учасником школи, потрібно заповнити та надіслати реєстраційну анкету http://goo.gl/forms/HW7AbXNPf8, на основі якої буде проведено конкурсний відбір.

Кінцевий термін подання заявки – 12 липня 2015 включно.

Контакти

Коментарі

Сергій Хвостов   3229 днів тому   #  

Увага! Для учасників зі Східного регіону України (Сумська, Харківська, Донецька, Луганська, Дніпропетровська, Запорізька області) - подавати заявку на участь у школі слід за цією формою: https://goo.gl/GnGzXl

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.