bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг “Основи стратегічного фандрейзингу”
27.04.2012

Аудиторська компанія «Центр професійного аудиту» (Київ, Україна) в партнерстві з Програмою Helmer Global Initiatives (Індіанаполіс, США) запрошує керівників неприбуткових організацій та практикуючих фандрейзерів на тренінг з основ стратегічного фандрейзингу.

Інформаційна підтримка заходу надається Ресурсним центром ГУРТ.

Коли: 22-23 травня 2012 року

Де: м. Київ

Дводенний тренінг ознайомить учасників з основами управління процесом збору коштів з метою перегляду та вдосконалення існуючих фандрейзингових стратегій неприбуткової організації. Запропоновані методи й інструменти допоможуть практикуючим фандрейзерам побудувати обґрунтовану систему надходжень до бюджету організації, що забезпечить її сталий розвиток.

Завдяки тренінгу учасники навчаться:

  • Аналізувати потенціал організації та визначати можливості розвитку.
  • Мобілізувати ресурс приватних осіб як потенційних донорів.
  • Розробляти річний план фандрейзингової стратегії для своєї організації із залученням різних джерел фінансування.
  • Відчувати себе партнером, а не жебраком, і не розгублюватись, звертаючись за фінансовою підтримкою.
  • Використовувати в плануванні кращі міжнародні моделі фандрейзингу та успішний вітчизняний досвід.

Вартість участі: 600,00грн* за одну особу. Під час заходу учасники будуть забезпечені навчальними матеріалами, бізнес-ланчем та перервами на чаювання. 

Реквізити для оплати: код ЄДРПОУ 33307726, Р/р 260001021201 в ПАТ «Конверcбанк», МФО 339339, отримувач: ТОВ “АК “ Центр професійного аудиту ” (платник єдиного податку). Призначення платежу: “ За інформаційно-консультаційні послуги ” згідно з рахунком-фактурою № С-2303 від “___”___________ 2012р. (вказати дату платежу).

Кінцевий строк реєстрації: 18 травня 2012 року

Реєстрація:
Заповніть електронну реєстраційну форму та оплатіть вартість участі у визначені строки. По отриманні реєстраційного внеску на Вашу електронну адресу буде надіслано повідомлення з підтвердженням участі в тренінгу і детальну інформацію щодо його проведення. Додаткову інформацію можна отримати в координатора проекту Альони Хорол, надіславши листа за адресою [email protected] або зателефонувавши на номер (050) 921 12 59.

* За умови ранньої реєстрації (заповнена реєстраційна форма та оплата участі) до 10 травня надається 25% знижка і вартість участі в дводенному тренінгу складає 450,00грн за особу.

Тренер:
Наталія Мазур, директор з розвитку програми соціальної корпоративної відповідальності компанії Helmer Inc. в штаті Індіана, США: «Фандрейзинг – це процес, яким необхідно управляти. А управляти ефективно – це майстерність».

Наталія є практикуючим консультантом з питань стратегічного планування та фандрейзингу для неприбуткових організацій. Має багаторічний досвід роботи у сфері організаційного менеджменту, комунікацій і фандрейзингу. Протягом останніх 10 років вона виступала активним волонтером низки неприбуткових організацій в Україні, США, Європі та країнах Африки. Минулого року Наталія провела майстер-клас «Стратегічний фандрейзинг» в контексті IV Національного ярмарку інстутиційного розвитку в Києві і представила концепцію дводенного тренінга, який наразі пропонується до вашої уваги.

Компанія Helmer Inc. займається виробництвом медичного обладнання і розповсюджує свою продукцію більш ніж в 100 країнах світу. Корпоравтина программа Helmer Global Initiatives спрямована на підвищення спроможності неприбуткових організацій, розвиток волонетерських ініціатив та заохочення приватного сектора впроваджувати зміни в суспільстві.

Презентації експертів:
Богдан Маслич, директор Ресурсного центру ГУРТ: «Ресурси можна отримати лише від зацікавлених у вашій діяльності сторін. Інформуйте про себе, цікавтесь іншими – ГУРТ у цьому вам завжди допоможе!».
Модуль тренінгу: Робота з організаціями, що надають гранти.

Мирослав Розвадовський, директор ТОВ «АК «Центр професійного аудиту»: «Ми цінуємо власний бізнес і тому максимально сприяємо бізнесу кожного клієнта».
Модуль тренінгу: Податкові правила для неприбуткових організацій. Стимулювання благодійності з боку держави на законодавчому рівні.

Контакти

Коментарі

Наталія Мазур   4392 дні тому   #  

Під час тренінгу з стратегічного фандрейзингу в жовтні 2011 року ГУРТ мав нагоду поспілкуватись з Девідом Хелмером, засновником Програми Helmer Global Initiatives та філантропом, який особисто підтримує в тому числі українські громадські організації.

Як правильно просити гроші? Чому можуть відмовляти потенційні благодійники? Чи можна виміряти ефективність благодійної допомоги? Інтерв'ю з Девідом Хелмером можна знайти за посиланням https://gurt.org.ua/articles/12015/

  •   Пiдписатися на новi
Ганна Чайковська   4389 днів тому   #  

п. Наталя, а де буде проходити тренінг. Київ? Чи під Києвом?

  •   Пiдписатися на новi
Наталія Мазур   4389 днів тому   #  

Ганна, дякую за коментар. Тренінг буде проходити в центрі Києва, поблизу Контрактової пл., в сучасному та добре оснащеному бізнес-центрі.

  •   Пiдписатися на новi
Ганна Чайковська   4389 днів тому   #  

Пані Наталія, дякую за інформацію. Це добре, бо в таку жару їхати маршруткою тяжко. Зареєструвалась. А там як Бог дасть... то поїду. Будемо переймати майстерність. :)

  •   Пiдписатися на новi
Наталія Мазур   4389 днів тому   #  

Буду рада зустрічі!!

  •   Пiдписатися на новi
Олена Велч   4389 днів тому   #  

Тренінг по основам стратегічного фандрейзингу, який проводила пані Наталя, і у якому я брала участь у минулому році, цілком змінив мій підхід і мою філософію у зборі підтримки для неприбуткової організації, де я працюю директором по розвитку і навчанню персоналу і водночас шукаю та залучаю кошти для навчальних проектів. Я не лише навчилася мислити стратегічно у галузі розвитку партнерських стосунків із вже існуючими і потенційними донорами, але також тепер вмію планувати надхід пожертвувань, розширяти базу партнерів, більш ефективно спілкуватися із донорами та мотивувати тих людей і ті організації, які поділяють і підтримують нашу місію, бачення і стратегію, вкладати у ту діальність, якою ми займаємося. Пані Наталя вміло поєднує та адаптує світову та західну теорію і практику фандрейзингу до євразійських і українських реалій. Щиро рекомендую тим, хто ще вагається, відвідати цей дводенний тренінг. Надзвичайно корисне і практичне навчання! Успіхів усім учасникам!

  •   Пiдписатися на новi
Наталія Мазур   4388 днів тому   #  

Дякую, Олено, за коментар. Сподіваюсь на подальшу ефективну співпрацю.

  •   Пiдписатися на новi
Юля Обелець   4383 дні тому   #  

Я была участником тренинга по основам стратегического планирования в прошлом году, который проводила Наталья Мазур. Этот тренинг не только помог мне увидеть новые возможности для своей организации, но полностью изменил моё отношение к этой сфере.
Организация в которой я работаю - неприбыльная и поиск средств - это постоянный вопрос, перед которым мы стоим каждый день. За последние пол года нам удалось, благодаря планированию от полученного опыта, найти новых спонсоров, а так же систематизировать пожертвования имеющихся.
Так же есть несколько аспектов над которыми мы трудимся, не боимся планировать на годы вперёд.
Я с удовотльствием прошла тренинг и хотела бы побывать на подобных вновь. Всем удачи!

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4383 дні тому   #  

Тренінг, в якому я брав участь, продемонстрував мені, що в Україні є широкий спектр громадських організацій, які функціонують, успішно залучають ресурси і навіть не здогадуються про існування грантів та міжнародних донорів :).

А від себе можу додати, що на відміну від інших українських гур з фандрейзингу, на цьому тренінгу я зустрів цікаву модель, яка (за умови розумомного і дисциплінованого використання) може бути основою стабільного існування громадської організації без допомоги міжнародних донорів

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.