bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Члени Громадських рад Донеччини навчатимуться комунікувати з громадськістю
17.10.2011

26 та 27 жовтня 2011 року в рамках проекту «Сильні громадські ради - здоровий уряд»  пройдуть тренінги з PR-технологій та проведення ефективних зустрічей та голосувань.

Основною метою занять є зміцнення експертного потенціалу та ефективності консультативно-дорадчих органів на рівні райдержадміністрацій та міст Донецької області.

До участі у навчанні запрошуються голови громадських рад та постійних комісій, та особи, що відповідають за комунікації в ГР з міст та районів Донецької області, представники ІГС, які не є членами але хотіли би створити або приймати участь у роботі консультативно-дорадчих структур при органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Під час тренінгу учасники зможуть отримати знання та навички з таких напрямків, як зв’язки з громадськістю, робота зі ЗМІ, написання інформаційних матеріалів, нові медіа, проведення громадських слухань та засідань, використання електронних та он-лайн засобів при голосуванні.

Щоб взяти участь у відборі Вам необхідно заповнити анкету (див. у додатку №1) та надіслати її на електрону пошту [email protected] або за факсом +38 (062) 311-15-70 до 17:00 годин 20 жовтня 2011 року. Контактна особа - керівник проекту Світлана Закревська.

Якщо Ваша участь буде підтверджена Організаторами тренінгу, ми повідомимо Вас про це електронною поштою або по телефону 25 жовтня 2011 року.

Учасники тренінгу забезпечуються:

  • роздатковими матеріалами;
  • харчуванням підчас навчання;
  • компенсацією проїзду (в один бік).

По закінченню навчання, слухачі курсу зможуть отримати інтерактивні консультації та допомогу щодо вирішення практичних питань своєї діяльності у громадських радах на місцях. Крім того, найбільш активні учасники (які візьмуть участь у всій навчальній програмі) зможуть відвідати інші громадські ради з України та обмінятись досвідом за рахунок Організаторів.

Програма реалізується ДГО «Альянс» спільно з Комісією з питань інформаційної політики Громадської ради при ДонОДА в рамках проекту «Сильні громадські ради - здоровий уряд» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Контакти

Коментарі

Тимчук Тарас    4574 дні тому   #  

Сергію, сподіваюсь почути про результати цієї ініціативи. але щось я давно не бачив тренінгів з посилення спроможності ОГС комунікувати між собою :)

  •   Пiдписатися на новi
Бондаренко Сергій   4574 дні тому   #  

Я думаю можна щось придумати :)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.