bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Другий набір у «Школу AHALAR: я і громада»
17.10.2011

Центр гуманистических технологий АХАЛАР в рамках реализации 2-хлетнего проекта «Территория развития: мобилизация громад Украины» объявляет конкурсный набор для участия в обучающей программе «Школа АХАЛАР: я и Громада».

Цель программы предоставить возможность участникам, заинтересованным в активном развитии своих локальных сообществ познакомиться с различными аспектами работы в громаде, а также овладеть инструментами необходимыми для эффективной работы в местном сообществе и саморазвития.

Программа включает в себя обучающий цикл:

  • Четырехдневный семинар-интенсив «Инструментарий Аниматора или Что нужно знать тому, кто собирается работать в Коммьнити» (февраль 2012 г.)
  • Разработку и реализацию собственной инициативы по развитию громады (2012 г). Шестидневную стажировку лучших участников в Европе.
  • Ознакомление с инновационным опытом развития громад на примере польских/датских локальных сообществ (2012 г.)

Отобранные экспертной комиссией кандидаты будут приглашены для участия в программе. Расходы, связанные с прохождением программы (питание, проживание, транспорт), покрываются программой.

Аппликационные формы необходимо присылать до 15 ноября 2011 года (включительно) на электронную почту: [email protected] с пометкой «Школа анимации АХАЛАР».

Аппликационная форма: ahalar.org.ua/news/325/

Результаты отбора будут сообщены по электронной почте через месяц после завершения приема заявок. Проект в Украине реализуется на средства, предоставленные Фондом Ч.С. Мотта.

Контактируйте: Директор проекта: Юрий Трофименко. Менеджер: Виктория Гоголь. Тел.: (0462) 93 44 44 Тел.: (099) 182 97 76, www.ahalar.org.ua

Контакти

Коментарі

Сергій Сухобойченко   4572 дні тому   #  

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/223375_132588263483601_100001972851598_212385_4007040_n.jpg

Гарно організована програма, професіональні викладачі. Сам був учасником і всім рекомендую скористатись можливістю пройти Школу Ахалар )

  •   Пiдписатися на новi
Богдан Маслич   4572 дні тому   #  

дуже класне фото, гори завжди надихають на розвиток! Сергію, а надихніть читачів порталу - потенційних учасників школи, власною історією успіху, спричиненою Вашою участю у школі.

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Сухобойченко   4572 дні тому   #  

та я готовий, але ж потрібно сісти та написати. А практика показує, що таке може бути тільки вночі. До речі, а що таке історія успіху, коли професійно займаєшся своєю справою, а кожна зустріч,тренінг, школа додає практичного досвіду?

  •   Пiдписатися на новi
Богдан Маслич   4572 дні тому   #  

це точно, щоб щось зробилось, потрібно сісти/стати/подумати/написати/прокопати/тощо... тобто щось зробити :) Ваша історія успіху буде чудовою ілюстрацією дієвості школи у гірській місцевості. а успіх... коли він справді є, його бачиш, відчуваєш та розумієш :) власне, опис того, що бачиш, відчуваєш і розумієш в контексті свого успіху і є історією цього успіху :)

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Сухобойченко   4572 дні тому   #  

Ціль проекту, яку я представляв виглядала так: розробка моделі партнерства між ЗМІ та громадськими організаціями з можливістю представникам громадських організацій стажуватись на ТРК «Моріон» у м.Євпаторія АР Крим, у т.ч. на відстані, використовуючи можливості Інтернет (більше на сайті http://terrango.wordpress.com). Сьогодні, 18 жовтня, проходять навчання 33 представника від ГО :-) на спільній платформі ТРК «Моріон» та ГО “Інститут розвитку креативних технологій та мас-медіа”.

  •   Пiдписатися на новi
Богдан Маслич   4572 дні тому   #  

Супер! Сергію, дякую Вам за цю історію успіху! Сподіваюсь, іншим учасникам школи теж є чим поділитись з користувачами порталу ГУРТ.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.