bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Десять можливостей для організацій громадянського суспільства
26.12.2016

Ресурсний центр ГУРТ підготував інформацію про поточні грантові конкурси, проектні програми та інші можливості розвитку організацій громадянського суспільства України.

1. У рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» продовжується набір проектних заявок за тематичними цілями Програми: «Спадщина», «Доступність», «Безпека» та «Кордони», а також на всі їхні пріоритети. До участі у конкурсі запрошуються західні області України: Львівська, Волинська, Закарпатська, Рівненська, Тернопільська та Івано-Франківська. Загальний бюджет грантового конкурсу – 80,17 млн євро, а сума гранту для проекту – від 100 000 до 2,5 млн євро. Дедлайн – 31 грудня 2016 року.

Детальніше – тут.

2. Громадський ресторан Urban Space 100 продовжує приймати заявки на гранти. Подавати свій проект може будь-хто з будь-якого куточка України. Основна вимога: проект повинен бути реалізований в Івано-Франківську. Дедлайн – 15 січня 2017 року.

Детальніше – тут

3. У рамках проекту «Просування реформ в регіони», що фінансується Європейським Союзом в рамках програми «Підтримка громадянського суспільства в Україні», проводиться конкурс грантів «ЗМІ за проєвропейські зміни в Україні». У конкурсі можуть брати участь регіональні ЗМІ всіх типів: інтернет, друковані та електронні ЗМІ (телебачення та радіо), а також конвергентні ЗМІ, що поєднують кілька типів. Максимальний розмір гранту – 375 000 гривень. Дедлайн – 16 січня 2017 року.

Детальніше – тут.

4. У рамках проекту програми «Підтримка громадянського суспільства в Україні» також проводиться грантовий конкурс «Громадськість за проєвропейські зміни». Оголошена його третя хвиля. Максимальний розмір гранту – 750 000 гривень. Дедлайн – 2 лютого 2017 року.

Детальніше – тут.

5. Британська Рада в Україні та Ґете-Інститут Україна спільно з CANactions запускають програму ідентифікації, підтримки та втілення інноваційних проектів міського розвитку, покликаних вдихнути нове життя в середні постіндустріальні міста по всій Україні. Особливу увагу буде приділено підтримці громад, які організовано працюють над вирішенням міських проблем і прагнуть залучити британський та німецький досвід у цій сфері. Найперспективніші проекти отримають до 15 000 євро на втілення. Дедлайн – 16 січня 2017 року.

Детальніше – тут.

6. Європейська комісія оголосила конкурс «Support Civil Society, Local Authorities and Human Rights in Ukraine». Загальна мета цього конкурсу – зростання ролі громадянського суспільства у сприянні демократичним реформам та комплексному соціально-економічному розвитку в Україні. Українським неприбутковим НУО будуть надані гранти загальною сумою 9 754 004 євро. Максимальний розмір гранту – 500 тис. євро. Дедлайн – 24 січня 2017 року.

Детальніше – тут.

7. Шведський інститут надає фінансування для загальної підтримки проектів із демократизації, свободи вираження ідей і прав людини в цільових країнах. Грантова програма передбачає обов’язкову наявність шведського партнера для реалізації проекту. Дедлайн – 25 січня 2017 року.

Детальніше – тут.

8. Чеська гуманітарна організація «Людина в біді» повідомляє про початок прийому заявок на отримання грошових грантів у рамках проекту «Стимулювання створення нових робочих місць для ВПО». Проект підтримує малий та середній бізнес, що має потенціал до розширення та створення нових робочих місць для громадян України, котрі мають статус ВПО та постійно проживають на території Донецької області. Дедлайн – 10 лютого 2017 року.

Детальніше – тут.

9. Європейська комісія пропонує фінансування для проектів, які спрямовані на розвиток потенціалу молоді. В рамках оголошеного конкурсу українські НУО мають можливість створювати партнерства з організаціями держав-членів ЄС та інших країн, запроваджувати міжнародний обмін, модернізувати навчальні програми, реалізовувати спільні проекти тощо. Максимальний розмір гранту – 150 000 євро. Дедлайн – 8 березня 2017 року.

Детальніше – тут. 

10. Триває конкурс на подачу заявок від неурядових організацій на отримання грантів від Європейської молодіжної фундації (EYF). Підтримку можуть отримати міжнародні, національні, регіональні або місцеві НУО чи мережі та інші неурядові структури, зорієнтовані на роботу з молоддю. Дедлайни залежать від видів грантів.

Детальніше – тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.