bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Гранти у рамках проекту «Стимулювання створення нових робочих місць для ВПО»
15.12.2016

Чеська неурядова організація «Людина в біді» (People in need) повідомляє про початок прийому заявок на отримання грошових грантів у рамках проекту «Стимулювання створення нових робочих місць для ВПО». Дедлайн - 10 лютого 2017 р.

мета проекту

Цей проект створений з метою стимулювання діючого малого та середнього бізнесу, який має потенціал до розширення та створення нових робочих місць для громадян України, що мають статус ВПО та постійно проживають на територіях Донецької області.

хто може прийняти участь у проекті?

Стійкість та довгостроковість робочого місця що створюється – одні з найважливіших його параметрів, що мають вирішуюче значення для шукачів роботи які є кінцевими вигодо набувачами нашого проекту. Саме тому гранти будуть надані тільки діючим та досвідченим підприємствам (підприємцям), які зможуть довести потенціал до розширення свого бізнесу та нададуть коротке, але достатнє техніко-економічне обґрунтування (бізнес план). Гранти надаються на умовах спільного фінансування – отримувач гранту зобов’язаний попередньо інвестувати власні кошти, у розмірі не менше 40% від запитуваної суми гранту, у розвиток власного бізнесу.

Етапи та загальні правила участі у проекті

  1. Для того щоб взяти участь у проекті вам необхідно заповнити Заяву на отримання гранту. Будь ласка, приймайте участь у проекті тільки якщо ви вже маєте продуманий та обґрунтований бізнес план розширення вашого бізнесу. Максимальна сума гранту визначається кількістю робочих місць, які ви плануєте створити та складає не більше 38 000 гривень на кожне робоче місце. Загальна максимальна сума гранту становить 152 000 гривень, тобто передбачає створення відразу 4 робочих місць.
  2. Виходячи з наданої вами інформації, оцінююча комісія прийме рішення щодо подальшого розгляду вашої заявки. З усіма заявниками, які пройдуть цей етап, будуть проведені телефоні консультації та виїзні інтерв’ю для більш докладного вивчення вашої діяльності, а також буде запитаний бізнес план щодо використання гранту. 
  3. Після того як комісія прийме позитивне рішення щодо надання гранту, між вами та «Людина в біді» буде укладена угода про надання гранту. У цій угоді будуть закріплені:
  • загальний кошторис розширення бізнесу та створення нових робочих місць;
  • зобов’язання отримувача гранту щодо часткового фінансування узгодженого кошторису та працевлаштуванню ВПО;
  • зобов’язання «Людина в біді» щодо надання грошового гранту.    
  1. На протязі 1 місяця з моменту укладання угоди, вам буде необхідно надати підтвердження здійснення власних інвестицій (не менше 40% від запитуваної суми гранту), згідно з умовами угоди. Грошовий грант буде перерахований вам у термін 10 робочих днів після цього.

Заявки на участь у проекті приймаються до 10.02.2017.

Якщо ви бажаєте оцінити якість роботи співробітників «Людина в біді», або маєте пропозиції чи зауваження, ви можете скористатися телефоном гарячої лінії 0-800-210-174 (з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00, усі дзвінки безкоштовні).  

Усі питання щодо проекту ви можете надіслати на електронну пошту проекту [email protected] Цю адресу ви також можете використати для відправлення нам будь-яких матеріалів або повідомлень.

Увага! “Людина в біді” ніколи не вимагає оплати своїх послуг щодо надання гуманітарної допомоги. Якщо вам стали відомі випадки вимоги співробітниками «Людина в біді» винагороди (у будь який спосіб) ми дуже просимо повідомити про це за номером гарячої лінії 0-800-210-174 (з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00, усі дзвінки безкоштовні).  

Проект реалізується за підтримки Британського агентства з міжнародного розвитку 

Контакти

  • Чеська неурядова організація «Людина в біді»
  • [email protected]

Коментарі

Леся Леськів   2666 днів тому   #  

Зауваження: "Приймати участь" - це калькування з російської мови. Українською правильно: "Брати участь".

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.