bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний культурно-освітній візит до Європи
20.08.2012

Від імені Кіровоградської обласної громадської організації “Центральноукраїнський центр громадських ініціатив” запрошую Вас та Ваших знайомих/колег взяти участь у культурно-освітньому візиті до Європи: Польші, Чехії, Австрії, Угорщини, італії, Франції, Німеччини.

Мета візиту – ознайомлення з мовою та культурою країн Європи, історією виникнення Європейського Союзу, здобутками європейської демократії, ознайомлення з можливістю навчання у вищих навчальних закладах країн Європи, розширення світогляду громадян України, формування активної громадської позиції направленої на встановлення в Україні європейських стандартів життя, навчання та праці. 

Учасниками програми можуть бути діти віком від 10 років (разом з батьками), школярі та вчителі, студенти та викладачі ВНЗ, працівники освіти, члени громадських організацій, громадських рад, шкільних Європейських Клубів.

Вартість: 165 євро+580 грн. 

Нині проводимо набір на такі дати:

до Відня, Венеції заплановані візити:
- з 12-19 вересня
- з 31 жовтня по 7 листопада 
- з 21 по 28 листопада
Маршрут візиту: Львів-Ополє-Будапешт–Венеція–Відень–Ополє-Краків–Львів.

до Парижа візити заплановані:

з 28 листопада по 05 грудня 2012року,

з 05 по 12 грудня 2012року

Маршрут візиту: Львів –– Ополє – Дрезден – Париж – Прага – Ополє - Краків ––Львів.

Усі групи поїздом прибувають до Львова звідки розпочинається маршрут. Проїзд по всьому маршруту – комфортабельним автобусом класу “люкс”. Фінансування програми забезпечується частково організаторами, частково учасниками поїздки.  
 
Учасники старші 18 років (крім студентів стаціонару до 21 року та пенсіонерів) оплачують додатково консульський збір 35 євро та 30 грн. Усі учасники забезпечуються - оформленням віз, наданням консультацій пов’язаних з участю у проекті, проїзд автобусом в обидві сторони, медична страховка на період перебування за кордоном розміром 30000 євро, проживання, харчування (сніданки в дні проживання в хостелі). 

Усі учасники додатково оплачують проїзд поїздом до Львова та від Львова, у деяких містах витрати на громадський транспорт (1-2 євро), 
самостійне харчування (обіди та вечері). 

 

Контакти

  • Циценко Олександр
  • Центральноукраїнський центр громадських ініціатив
  • [email protected]
  • 066-261-18-16

Коментарі

Кооператив Зерновик   3601 день тому   #  

Вопрос: ездил ли кто-то по данной программе? Какие отзывы?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.