Запрошення до участі у Тендері на надання послуг з організації заходів за проектом «Молодіжний кластер у громаді: гейміфікована акселераційна програма» для пошуку та залучення молоді в життя своєї громади»

ГО «Інститут політико-інформаційних досліджень» та Програма розвитку ООН цим оголошенням запрошують організації та підприємців з доброю репутацією надати запечатані тендерні пропозиції для надання послуг з організації заходів у межах проекту «Молодіжний кластер у громаді: гейміфікована акселераційна програма» для пошуку та залучення молоді в життя своєї громади».

Назва заходу: Фінальний триденний офлайн-воркшоп з обміну досвідом та напрацювання рекомендацій для учасників проєкту (50 учасників, формат – відкритий простір)

Період проведення заходу: 20-22 серпня 2021 року*

*Дата попередня. Остаточно дата буде визначена після консультацій з спеціалістами ПРООН та підрядником, яким може запропонувати інші опції

Місце проведення заходу: Залежно від наявності необхідних умов захід може бути організовано в одній з громад на узбережжі Азовського моря (в межах Запорізької та Донецької областей) з відповідною інфраструктурою. Перевага надаватиметься учасникам, які запропонують місце проведення заходу в м. Бердянськ або околицях.

Перелік послуг з організації заходу: 

  • Оренда приміщення для заходу.
  • Забезпечення проживання учасників 2 доби, 50 учасників.
  • Забезпечення харчування учасників заходу.
  • Забезпечення учасників заходів канцелярськими наборами для воркшопу, оренда технічного обладнання.
  • Відшкодування транспортних витрат учасникам заходів в обидві сторони (50 учасників);
  • Забезпечення пакету учасника (еко-сумка, сертифікат, ручка, тематична футболка), 50 учасників
  • Проведення підготовчої роботи з учасниками

Тендерну Документацію можна безкоштовно отримати за адресою: 43016, місто Луцьк, вулиця Гаврилюка 1, попередньо зателефонувавши за тел  +38 095 90 95 461.

Детальний опис послуг, типовий договір, а також форми цінової та технічної пропозиції ви можете завантажити за посиланням: https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1_NsVFehpm1FA7JKaXPvGCbTXJv3OvUop

2. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Тендерних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді надіслані в м. Київ, 72 відділення Нової Пошти на ім’я Тимчук Тарас Володимирович, +380 67 448 09 12 (за рахунок відправника).

Конверт з Тендерною пропозицією з позначкою «ОРИГІНАЛ» має бути доставлений Замовнику НЕ ПІЗНІШЕ ніж до 17:00 13 липня 2021 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендерного комітету 14 липня 2021 року о 14:00.

!Копія Тендерної пропозиції в електронному вигляді (відсканована у форматі PDF) повинна бути надана на електронну адресу ПРООН [email protected]

Тендерні Пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами: 0959095461.