bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на відбір тренерів
06.11.2017

ЦГЗ шукає тренерів для проведення тренінгу «Стратегічне планування розвитку єдиної системи моніторингу та оцінки заходів протидії епідемії ВІЛ-інфекції в Україні». Дедлайн - 9 листопада 2017 р.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Конкурс продиться в рамках Програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією за проектом  «Інвестиції у вплив на туберкульоз та ВІЛ» 

Основні обов’язки тренера під час проведення тренінгу:

  1. Підготовка матеріалів та проведення тренінгу «Стратегічне планування розвитку єдиної системи моніторингу та оцінки заходів протидії епідемії ВІЛ-інфекції в Україні» для спеціалістів, які працюють в закладах охорони здоров’я та є керівниками регіональних центрів моніторингу та оцінки.
  2. Підготовка звіту за результатами проведеного тренінгу згідно форми, визначеної ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» (далі – ЦГЗ).

Кваліфікаційні вимоги до тренерів:

  1. Досвід роботи у сфері протидії ВІЛ/СНІД.
  2. Вища освіта.
  3. Досвід роботи з електронними інструментами.
  4. Досвід проведення тренінгів або навчальних заходів в якості тренера/викладача (проведення тренінгів за темою конкурсу буде перевагою).

Резюме, мотиваційний лист та підписана фінансова пропозиція з розбивкою по окремих активностях відповідно до Додатку 1 до даного Оголошення мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]  або поштою за адресою: 04073, м. Київ, проспект C. Бандери 19. В темі листа, будь ласка, зазначте: Тренер з проведення семінару «Стратегічне планування»

Термін подання документів – до 9 листопада 2017 року, реєстрація документів завершується о 15:00 год.

За додатковою інформацією звертатися до фахівця ЦГЗ Бондар Дарини, [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.