bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Привабливі пропозиції працевлаштування у громадському секторі
03.02.2017

Провідні українські та міжнародні неурядові організації запрошують активних та свідомих громадян долучитися до розбудови громадянського суспільства.

Менеджер з реалізації проектів державного фінансування пластових заходів у Пласт (Київ)

Основні обов’язки: комунікація з Міністерсвтвом молоді та спорту щодо реалізації календарного плану на 2017 р.; написання основних документів для реалізації календарного плану заходів (узгодження положення, кошторисів); комунікація з керівниками заходів з календарного плану, узгодження з ними документації, яка потрібна для успішного проведення заходу;

Останній день подання – 8 лютого 2017 р.

Консультанти з питань місцевого економічного розвитку в проект «ПУЛЬС»

Основні обов’язки: надання роз’яснень та консультацій посадовим особам органів місцевого самоврядування з питань місцевого економічного розвитку; моніторинг оголошених конкурсів та впроваджуваних проектів для територіальних громад; забезпечення взаємодії з міжнародними проектами за дотичною до місцевого самоврядування тематикою, що реалізуються в межах області.

Останній день подання – 8 лютого 2017 р.

Асистент у проект «Українська ініціатива з підвищення впевненості»

Основні обов’язки: участь в забезпеченні дотримання політики та процедур для належного закриття з грантів та закупівель; забезпечення документообігу на належному рівні.

Останній день подання – 8 лютого 2017 р.

Консультант у ГО «Інфекційний контроль в Україні»

Основні обов’язки: розробка моделі фінансування медичної допомоги хворим на туберкульоз та їх соціального супроводу

Останній день подання – 10 лютого 2017 р.

Менеджер проектів в Центр міжнародного грантрайтінга (Дніпро)

Основні обов’язки: підготовка грантових проектів; моніторинг нових пропозицій і тендерів, оголошених місцевими та міжнародними організаціями-донорами; підготовка бюджетів проектів; взаємодія з менеджерами та директорами неприбуткових та комунальних організацій для розвитку нових проектів, ідей і проектних ініціатив; координування фандрейзингової діяльності.

Дедлайн - 10 лютого 2017 р.

Координатор секретаріату МФО «Рівні Можливості» у ВРУ (Київ)

Основні обов’язки: розроблення документів планування та моніторингу; розбудова ефективних внутрішніх та зовнішніх комунікацій.

Останній день подання – 12 лютого 2017 р.

Менеджер із судової реформи у «Центр Громадянських Свобод» (Київ)

Основні обов’язки: управлінський досвід або досвід проектної діяльності не менше року та успішно реалізовані проекти; навички планування, моніторингу та оцінки результативності діяльності проектів; відмінне знання української та високий рівень володіння англійською мовою, а також навички ділового листування.

Останній день подання – 14 лютого 2017 р.

Спеціаліст із питань територіального об’єднання громад у ПРООН (Сєвєродонецьк)

Основні обов’язки: збір та аналіз даних  з адміністративно-територіальної реформи;  участь в моніторингу та оцінці проектної діяльності; проведення комплексних регіональних комунікаційних і консультаційних кампаній для територіально-адміністративної реформи

Останній день подання – 20 лютого 2017 р.

Фінансовий спеціаліст з обов’язками бухгалтера проекту у Конвіктус Україна (Київ)

Основні обов’язки: участь у процесі бюджетування Організації; впровадження процедури субгрантінгу в рамках проекту за фінансової підтримки Європейської Комісії; контроль виконання процедури субгрантінгу; консультаційний супровід діяльності субгрантерів  з питань фінансової звітності.

Останній день подання – 20 лютого 2017 р.

Аналітик з питань безпеки у INSO (Слов’янськ)

Основні обов’язки: аналіз ситуації; побудова взаємовідносин з локальними НУО; надання НУО своєчасної та достовірної інформації з питань безпеки.

Останній день подання – 21 лютого 2017 р.

Зображення - джерело.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.