bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціаліст з регіональної координації програм профілактики та лікування туберкульозу
27.05.2015

ДУ "Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України" оголошує конкурс на заміщення позиції "Спеціаліст з регіональної координації програм профілактики та лікування туберкульозу".

Основні обов’язки:

1. Організація та контроль за наданням лікувально-профілактичної допомоги хворим на туберкульоз та ТБ/ВІЛ ко-інфекцію у закріплених регіонах:

1.1. Аналіз стану реалізації виконання завдань в рамках реалізації гранту Глобального фонду  та надання пропозицій щодо їх удосконалення;

1.2. Підготовка пропозицій щодо удосконалення діяльності протитуберкульозних закладів та інших лікувально-профілактичних закладів з питань реалізації гранту Глобального фонду  ;

1.3. Участь в удосконаленні роботи модулів з лікування, діагностики, фармацевтичного менеджменту Електронного реєстру хворих на туберкульоз з питань організації лікування хворих в рамках реалізації гранту Глобального фонду .

 2. Координація роботи регіональних фахівців протитуберкульозних закладів:

2.1. Участь в моніторингу та оцінці виконання заходів в рамках реалізації гранту Глобального фонду .

2.2. Надання організаційно-методичної допомоги з виконання заходів в рамках реалізації гранту Глобального фонду  .лікувально-профілактичним закладам незалежно від їх підпорядкування.

2.3. Збір та аналіз оперативної інформації від регіонів України в рамках реалізації гранту Глобального фонду .

2.4. Участь у проведенні моніторингових візитів у регіональні протитуберкульозні заклади для оцінки їх діяльності виконання заходів в рамках реалізації гранту Глобального фонду .

2.5. Контроль за дотриманням та правильністю ведення медичної документації виконання заходів в рамках реалізації гранту Глобального фонду  .фахівцями регіональних протитуберкульозних закладів.

 3. Участь в удосконаленні системи фармацевтичного менеджменту:

3.1. Участь у формуванні запитів в регіони на складання заявок на закупівлю за рахунок коштів Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією за компонентом «туберкульоз» лікарських засобів, виробів медичного призначення, медичної техніки, обладнання тощо.

 4. Зміцнення кадрового потенціалу :

4.1. Участь в плануванні навчання фахівців в рамках реалізації гранту Глобального фонду щодо проблем, пов’язаних з  організацією протитуберкульозної допомоги.

4.2. Участь в організації і проведенні науково-практичних конференцій, тематичних семінарів, нарад, круглих столів, стажувань в рамках реалізації гранту Глобального фонду з актуальних питань.

4.3. Участь в організація та проведення навчальних заходів в рамках реалізації гранту Глобального фонду (складання програм, залучення тренерів, підготування інформаційних матеріалів, аналіз вхідних і вихідних анкет тощо).

4.4. Участь у тренінгах в рамках реалізації гранту Глобального фонду  в якості тренера, фасилітатора.

 5. Участь у виконанні грантової діяльності:

5.1. Участь в підготовці регулярних звітів до Глобального фонду в частині виконання програмної діяльності.

Кваліфікаційні вимоги:

  • вища медична освіта;
  • спеціалізація за фахом «Фтизіатрія» (бажано);
  • досвід роботи за фахом від 3 років;
  • знання національних стандартів/протоколів з ведення випадку туберкульозу, у тому числі мультирезистентного туберкульозу та ТБ/ВІЛ ко-інфекції;
  • досвід співпраці з органами державної влади, міжнародними та громадськими організаціями, із застосуванням міжсекторальних підходів;
  • участь в міжнародних конференціях, тренінгах, семінарах щодо ведення випадку туберкульозу, у тому числі мультирезистентного туберкульозу та ТБ/ВІЛ ко-інфекції (бажано);
  • досвід у організації та проведенні тренінгів, семінарів, нарад, зустрічей (бажано);
  • знання ділової української та англійської мови (бажано);
  • досвід підготовки презентацій;
  • високий рівень комп’ютерної грамотності;

Процедура подання резюме: будь ласка, надсилайте своє резюме та супровідний лист Ярославу Бриленко на адресу: [email protected]

У полі «тема» вкажіть «Резюме - Спеціаліст з регіональної координації програм профілактики та лікування туберкульозу».

Кінцевий термін подання резюме: 14 червня 2015 року.

За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.