bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціаліст зі звітності в «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України»
20.05.2015

Загальна інформація

Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України» (УЦКС) була створена наказом Міністерства охорони здоров’я України від 17 жовтня 2012 (№ 201-0) з метою покращення координації та спрямування національних зусиль для боротьби з ВІЛ, туберкульозом та іншими соціально небезпечними захворюваннями в Україні. УЦКС є основним органом країни, завданням якого є протидія інфекційним захворюванням, та який відповідає на поточні проблеми в галузі охорони здоров’я і нові загрози в країні.

УЦКС був сформований на базі Українського центру профілактики і боротьби зі СНІДом шляхом приєднання колишнього Національного центру туберкульозу. Ця інтеграція була здійснена відповідно до поточної програми “Здоров’я-2020”, що реалізується в Україні Європейським регіональним бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) за підтримки Міністерства охорони здоров’я (МОЗ) України.

УЦКС здійснює організаційне та технічне керівництво для медичних працівників і менеджерів охорони здоров’я по всій країні для забезпечення адекватності лікування ВІЛ-позитивних людей. УЦКС також бере участь у пілотуванні і впровадженні нових методів діагностики, лікування та профілактики ВІЛ-інфекції, СНІДу та туберкульозу. Центр надає допомогу в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері ВІЛ/СНІДу та туберкульозу. Завдяки Національному центру Моніторингу і Оцінки (МіО), УЦКС контролює виконання національних програм з ВІЛ та ТБ, виступаючи єдиним координаційним центром в Україні з передачі даних та інформації стосовно цих захворювань. У програмах моніторингу, УЦКС приділяє особливу увагу зміцненню зв’язків із закладами первинної охорони здоров’я та соціальних служб, як основу суспільної охорони здоров’я. Примітно, що УЦКС одноособово відіграє провідну роль в управлінні розподілом та використанням лікарських засобів та виробів медичного призначення для лікування ВІЛ та ТБ. УЦКС також працює з організаціями – представниками громадянського суспільства (наприклад, НУО що займаються адвокацією та зниженням шкоди в галузі ВІЛ/СНІДу, місцевими громадськими організаціями, що працюють в сфері профілактики та лікування ВІЛ тощо) по всій Україні для задоволення потреб пацієнтів і для забезпечення скоординованої та орієнтованої на пацієнта відповіді на інфекційні захворювання.

Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України» (далі – УЦКС) в рамках реалізації програми гранту Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста із звітності з Глобальним Фондом в рамках програми Глобального фонду по боротьбі зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

ІІ.        Мета та предмет конкурсу

Метою конкурсу є відбір консультанта на заміщення вакантної посади спеціаліста із звітності з Глобальним Фондом в рамках програми Глобального фонду по боротьбі зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

ІІІ. Обов’язки та завдання:

1. Система МІО та звітність в рамках програми гранту.

-  Планування, розроблення та впровадження системи МІО програми гранту, забезпечуючи узгодженість показників з національною системою МІО.

- Розроблення, впровадження, регулярне оцінювання і, за потребою, оновлення форматів та процедур звітності для підрозділів ДУ «Український Центр соцхвороб МОЗ України» та субреципієнтів.

- Забезпечувати внесення програмної інформації в регулярні звіти ДУ «Український Центр соцхвороб МОЗ України» до грантонадавачів а також в рамках державної та міжнародної звітності з питань контролю туберкульозу в Україні.

- Координація участі ДУ «Український Центр соцхвороб МОЗ України» у заходах із розвитку та зміцнення системи МІО.

-  Участь у створенні та впровадженні системи забезпечення та контролю якості даних.

2. Розбудова регіональної системи МІО в сфері туберкульозу та ВІЛ/ТБ ко-інфекції (РС МІО).

- Участь у розробленні політик і стратегій щодо розвитку РС МІО.

- Участь у розробленні проектів правових актів, що регламентують діяльність РС МІО.

- Участь у формування рекомендацій для керівництва УЦКС щодо напрямів та перспектив розвитку РС МІО, написання тематичних довідок, створення презентацій.

-  Участь у засіданнях робочих груп та інших публічних заходах, під час яких розглядаються питання розвитку РС МІО;

-  Координація діяльності з розвитку РС МІО з міжнародними та національними партнерами.

-  Участь у створення методичних посібників, аналітичних оглядів та інших довідкових та презентаційних матеріалів з питань розвитку РС МІО.

3. Робота з субреципієнтами.

Виконання інших професійних обов’язків на вимогу керівника.

- Переклад необхідної інформації (текстів, презентацій, тезисів, звітності, тощо) для спеціалістів МіО та спеціалістів УЦКС.

- Переклад щотижневої інформації на сайт.

- Листування з іноземними партнерами.

- Виконання інших обов’язків на вимогу керівника.

ІV. Кваліфікаційні вимоги:

  1. Вища освіта (гуманітарна або медична).
  2. Навички у підготуванні проектних пропозицій та аналітичних звітів.
  3. Відмінне знання усної та письмової ділової української мови.
  4. Володіння англійською мовою на рівні upper-intermediate.
  5. Вміння одночасно координувати різні види діяльності та виконувати всі завдання вчасно;
  6. Високий рівень комп’ютерної грамотності, в тому числі знання MS Office.
  7. Високий рівень самоорганізації.
  8. Вміння працювати на результат.

 Процедура подання резюме:

будь ласка, надсилайте своє резюме та супровідний лист Ярославу Бриленко на адресу: [email protected]

У полі «тема» вкажіть «Резюме – Спеціаліст із звітності з Глобальним фондом»

Кінцевий термін подання резюме: 31 травня 2015 року.

За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.